You are here:

Acuzat de fanii Rapidului, Viorel Moldovan a răbufnit: ”Prea puţin m-a interesat! Nu trebuie să dau explicaţii nimănui”

Acuzat de fanii Rapidului, Viorel Moldovan a răbufnit: ”Prea puţin m-a interesat! Nu trebuie să dau explicaţii nimănui”

Superliga

Comentarii

Viorel Moldovan a prefaţat partida dintre Rapid şi Sepsi şi le-a bătut obrazul suporterilor rapidişti care l-au acuzat că ”a părăsit corabia” giuleşteană în acest start de sezon.

Viorel Moldovan, cel care a preluat înaintea sezonului funcţia de preşedinte al Rapidului, a fost ”dat dispărut” de unii dintre fani, care au cerut explicaţii referitoare la absenţa de lângă club a fostului mare atacant.

Dat ”dispărut” de fanii Rapidului, Viorel Moldovan a ieşit în faţă şi a răbufnit: ”Prea puţin m-a interesat”

În urmă cu câteva zile, Rapid a emis un comunicat în care a anunţat că Viorel Moldovan a fost plecat în Mexic, pentru a fi alături de fiul său la nunta acestuia.

Moldovan a explicat că a discutat cu Dan Şucu înainte de a părăsi ţara, iar finanţatorul Rapidului şi-a dat acordul. 

”Nu este începutul pe care ni l-am dorit. Sper ca din această seară să ne revenim şi să obţinem prima victorie din acest sezon.

Nu avea nimeni niciun ultimatum, este fotbal până la urmă. Nu le oferim suficient suporterilor noştri, dar ţinând cont de foarte multe aspecte, poate că există anumite circumstanţe, dar trebuie să le oferim o victorie suporterilor noştri. 

În această seară nu vorbim despre fotbal, nu mă interesează maniera de joc, importante sunt cele trei puncte. Trebuie să îmbrăcăm salopeta de muncitori şi să ne murdărim pentru a câştiga.

Nu am lăsat Rapidul la greu. A fost o înţelegere înainte de a semna contractul cu domnul Şucu. A fost un eveniment familial. Nu trebuie să dau explicaţii nimănui, din moment ce patronul a înţeles. Prea puţin m-a interesat cine s-a supărat.

Eu nu părăsesc corabia la greu. Nu aş fi vrut să vorbim despre acest subiect, pentru că este fotbal”, a spus Viorel Moldovan.

Rapid a lămurit absenţa lui Viorel Moldovan prin intermediul unui comunicat

”(...) ştim că fanii au întrebări despre situaţia lui Viorel Moldovan. Pentru moment, preşedintele clubului este plecat la un eveniment foarte important în familie, la nunta băiatului său, care are loc în Cancun. Această plecare a fost programată înainte ca Viorel Moldovan să semneze cu Rapid şi reprezintă un eveniment la care niciun părinte nu poate lipsi.

Avem rugămintea să existe decenţă şi să nu fie interpretat acest moment în mod negativ. Viorel Moldovan este în contact permanent cu colegii săi şi la curent cu toate evenimentele ce ţin de club”, au notat cei de la Rapid, în urmă cu o săptămână pe contul oficial de Facebook.

 

Afla mai multe despre: superligarapidviorel moldovan 

viewscnt
Articole similare