Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Acuzaţii de infracţiune la transferul lui Moruţan la Galatasaray. Scandal imens: "Ieşi în faţă!"

Acuzaţii de infracţiune la transferul lui Moruţan la Galatasaray. Scandal imens: "Ieşi în faţă!"

Stranieri

Comentarii

Transferul lui Olimpiu Moruţan (22 de ani) de la FCSB la Galatasaray agită apele în interiorul echipei din Turcia. Burak Elmas, preşedintele lui Galatasaray, e acuzat chiar din interior de infracţiune în cazul transferului lui Moruţan. Un om din cadrul clubului susţine că suma plătită către FCSB în schimbul românului e mai mare şi s-au achitat comisioane.

Acuzaţii de infracţiune la transferul lui Moruţan la Galatasaray. Scandal în interiorul clubului: "Ieşi în faţă, spune clar!"

Galatasaray l-a cumpărat pe Olimpiu Moruţan de la FCSB cu 3,5 milioane de euro, sumă la care s-a adăugat un bonus pentru calificarea turcilor în grupele Europa League. Mutarea a declanşat un adevărat scandal în interiorul clubului, iar preşedintele Burak Elmas este acuzat, din interior, de infracţiune în cazul transferului lui Moruţan.

Ayhan Yeginsu, membru în Consiliul de Administraţie de la Galatasaray, a lansat acuzaţii la adresa lui Elmas. Acesta susţine că suma plătită pentru transferul lui Olimpiu Moruţan e mai mare decât cea declarată, de 3,5 milioane de euro, şi în plus s-ar fi plătit şi alte comisioane, către impresari.

Burak Elmas, preşedintele lui Galatasaray, a reacţionat la acuzele care i se aduc şi i-a transmis lui Ayhan Yeginsu să iasă în faţă şi să spună clar dacă s-a petrecut o infracţiune la transferul lui Olimpiu Moruţan, să aducă probe doveditoare. "Ieşi în faţă şi spune clar şi noi îţi vom răspunde. Ai spus că ai aflat treaba asta din ziare. Care ziare? De unde ai scos cifrele? Vreau să citesc şi eu. Dacă ne acuzi de o infracţiune, fă ce este necesar, o plângere la comisia de disciplină. Dacă mă acuzi că am dat bani intermediarilor, vino şi spune-mi în faţă", a afirmat Elmas, conform Cum Huriyet.

Transferul lui Olimpiu Moruţan provoacă discuţii şi în România, după ce FCSB n-a achitat încă suma pe care o datorează celor de la FC Botoşani. Clubul lui Valeriu Iftime şi-a păstrat procente dintr-un eventual transfer mai departe al lui Moruţan, iar acum aşteaptă banii pe care-i are de primit.

În ceea ce-l priveşte, Olimpiu Moruţan pare că s-a adaptat la Galatasaray, pentru care a adunat deja opt meciuri, două goluri şi o pasă de gol.

  • 5 - cinci milioane de euro este cota de piaţă a lui Olimpiu Moruţan în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: olimpiu morutantransfergalatasaray 

viewscnt
Articole similare