Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Acuzaţii incendiare la adresa lui Mihai Rotaru: ”Avea afaceri cu procurorul DNA! Noi am vrut să-i facem flagrant, dar am fost refuzaţi” | EXCLUSIV

Acuzaţii incendiare la adresa lui Mihai Rotaru: ”Avea afaceri cu procurorul DNA! Noi am vrut să-i facem flagrant, dar am fost refuzaţi” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Adrian Mititelu Jr. a afirmat că, în 2015, procurorul DNA Doru Ţuluş a refuzat să-i realizeze un flagrant patronului de la Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, din motive atunci neştiute, ca apoi să se dovedească faptul că cei doi aveau afaceri împreună.

Supărat pe întreaga situaţie creată în jurul arbitrajului din barajul de Europa cu CFR Cluj, Adrian Mititelu Jr. a declarat că este gata să meargă şi la DNA pentru a dovedi legăturile din arbitrii şi secretarul general al FRF, Gabriel Bodescu.

Cu toate acestea, nu e grăbeşte în luarea deciziilor de teamă că totul s-ar putea întoarce împotriva sa. Însă, dacă se va impune, va face şi acest demers.

Mihai Rotaru, relaţii strânse cu un procuror DNA

Ceea ce-l face pe Adrian Mititelu Jr. să facă paşi înapoi este o poveste din 2015. Familia Mititelu a mers la DNA pentru a-i organiza un flangrant lui Mihai Rotaru, într-un caz de şantaj, însă, din motive neştiute atunci, DNA a refuzat flagrantul în ultimul moment.

Peste ani, mai exact în 2017, procurorul Dan Ţuluş a fost exclus din DNA, deoarece s-a dovedit că avea afaceri cu o parte dintr-un dosar. Adică, afaceri cu Mihai Rotaru.

Unii s-au bucurat, în 2017, când Curtea de Apel Bucureşti a decis achitarea lui Dumitru Dragomir. Toată lumea făcea mare vâlvă că vrea Mititelu să ia 200 de milioane de euro. Era supărare mare.

Dumneavoastră uitaţi că în 2015, procurorul Ţuluş a refuzat un flagrant pentru Mihai Rotaru. Este de notorietate publică. În 2015, în urma acelui şantaj în care ni se solicita cedarea unui teren intravilan în Craiova pentru Asociaţia Drepturilor Naturale, condusă de finul lui Mihai Rotaru.

Eu trebuia să cedez un teren intravilan în Craiova, ca ei să renunţe la echipa de fotbal şi ei să renunţe la contestarea acelui PUZ, ca eu să pot să-l vând. Mi se cerea acel teren, ca să fiu lăsat în pace. Am făcut înregistrari 7-8 zile la rând, cu Vasile Şiman, interpusul lui Mihai Rotaru, le-am depus la DNA şi în ziua în care era programată la notar întâlnirea, procurorul Ţuluş n-a venit la flagrant.

La câţiva ani distanţă, procurorul Ţuluş a fost exclus din DNA pentru faptul că a avut afaceri cu una dintre părţile din dosar. Ca să aflăm mai târziu că în dosar era Mihai Rotaru, şi avea afaceri cu Mihai Rotaru. Avea afaceri cu el”, a declarat Adrian Mititelu, la Orange Sport.

VIDEO: Declaraţia lui Adrian Mititelu Jr.

 

Afla mai multe despre: adrian mititelu jrmihai rotarutulus 

viewscnt
Articole similare