Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ACUZAŢII INCREDIBILE! Pompiliu Popescu îl distruge pe Anghel Iordănescu: "Era în menghina lui Burleanu, era sluga lui!"

ACUZAŢII INCREDIBILE! Pompiliu Popescu îl distruge pe Anghel Iordănescu: "Era în menghina lui Burleanu, era sluga lui!"
Comentarii

Dat afară de la echipa naţională de fotbal a României, medicul Pompiliu Popescu, nu ezită să-l atace pe Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal.

Într-un interviu pentru Gazetă, Popescu vorbeşte despre Burleanu şi legăturile cu politicul şi cu Securitatea, dar şi despre practicile actului şef de la Casa Fotbalului.

"Iordănescu era în menghina lui Burleanu, era sluga lui! L-au pus cu botul pe labe şi pe Iordănescu. El nu era conştient că va fi mazilit după Euro. Eu nu mai puteam să-i văd figura lui Burleanu, singurul meu gând era să termin şi să plec. În cei doi ani în care am continuat la FRF cu acest preşedinte mi-a fost foarte greu.  

Metodele lor sunt securistice. Securisto-comuniste. La asta m-am referit. Ei nu mai pot fi securişti acum, că s-a desfiinţat Securitatea după ‘90. Securiştii adevăraţi s-au pensionat sau ce dracu’ au făut, doar că Burleanu şi oamenii lui au metodele în sânge. Trei oameni l-au paraşutat în fotbal, dar acele persoane nu mai au influenţă. În disperarea lui de a se menţine, caută să adere politic pe la toate uşile. Am auzit că s-a dus şi la bietul Ion Iliescu", spune Pompiliu Popescu pentru sursa citată.

Afla mai multe despre: pompiliu popescurazvan burleanuechipa nationalafrfacuzatiianghel iordanescu 

viewscnt
Articole similare