Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Acuzaţii la adresa Stelei după victoria cu Mostiştea Ulmu: ”M-a învins fotbalul corupt din România”. Patronul călărăşenilor ameninţă cu neprezentarea la retur

Acuzaţii la adresa Stelei după victoria cu Mostiştea Ulmu: ”M-a învins fotbalul corupt din România”. Patronul călărăşenilor ameninţă cu neprezentarea la retur

Fotbal intern

Comentarii

Steaua a câştigat turul primei runde a barajului de promovare în Liga 2, 2-0, în faţa Moştiştii Ulmu. Meciul a fost marcat de mai multe momente controversate, printre care un penalty şi un cartonaş roşu.

Mostiştea Ulmu a disputat turul duelului cu Steaua din postura de echipă gazdă, chiar dacă partida s-a disputat la Bucureşti. Călărăşenii au fost învinşi de Steaua, cu scorul de 2-0, după un autogol al fundaşului Acasandrei şi un penalty marcat de Pacionel.

La faza loviturii de la 11 metri, Pacionel a simulat evident, însă arbitrul a decis să acorde oricum un penalty. În plus, Acasandrei, care a fost eliminat pentru un al doilea galben în minutul 70, putea fi auzit pe transmisiune spunând că nu văzuse un prim cartonaş. Centralul, însă, i-a transmis că mai încasase un galben anterior, pentru faulturi repetate.

Acuzaţii la adresa Stelei după victoria cu Mostiştea Ulmu

În urma partidei, oficialii Mostiştii Ulmu au fost, pe bună dreptate, revoltaţi. Patronul Vasile Târşolea a lansat o serie de atacuri la adresa arbitrajului şi adversarei, pe care le acuza că fac parte din ”fotbalul corput din România”. În plus, acesta a afirmat că meciul ar trebui rejucat, pentru integritatea sportului. Târşolea chiar a ameninţat cu neprezentarea la retur, în cazul în care partida tur nu se va disputa din nou.

”Pentru mine nu este o înfrângere pentru că nu m-a învins echipa adversă, m-a învins fotbalul corupt din România. Se dă cinstit că, vezi doamne, a fost o epocă care a apus şi acum am intrat într-o epocă a arbitrajelor corecte.

Nu am intrat, se pare că e doar o formă mascată de corupţie pe care o vede toată lumea. A văzut o ţară întreagă că nu a existat penalty. Nu au existat două cartonaşe galbene. Jucătorul nostru a fost eliminat pe nedrept. În condiţiile astea, cum să joci fotbal?

Dacă nu se rejoacă acest meci, dacă echipa adversă nu cere rejucarea acestui meci, din proprie iniţiativă, ca onoare şi în cinstea victoriei fotbalului românesc, care s-a sărbătorit ieri, noi nu ne vom prezenta la următorul meci. Eu nu voi mai investi un cent în fotbalul românesc, pentru că nu există un cadru, un mediu propice performanţei. Ci există doar un cadru propice furtului şi corupţiei”, a declarat Târşolea, în urma partidei cu Steaua

VIDEO | Simularea lui Pacionel la penalty-ul Stelei

VIDEO | Eliminarea lui Acasandrei

Afla mai multe despre: baraj promovare liga 2promovare steauasteaua bucureştimoştirea ulmu steauaioan mironaşcsa steaua 

viewscnt
Articole similare