Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Acuzaţii şocante la adresa lui Marius Şumudică! Translatorul din Turcia îl acuză de hărţuire sexuală asupra jucătorilor: ”Pot să dovedesc totul”

Acuzaţii şocante la adresa lui Marius Şumudică! Translatorul din Turcia îl acuză de hărţuire sexuală asupra jucătorilor: ”Pot să dovedesc totul”
Comentarii

Marius Şumudică (50 de ani) a fost dat afară de la Yeni Malatyaspor.

Acuzaţii şocante la adresa lui Marius Şumudică! Translatorul din Turcia îl acuză de hărţuire sexuală asupra jucătorilor + Cum se apără antrenorul

La câteva ore după demisie, presa din Turcia a explodat! Marius Şumudică ar fi acuzat de abuz sexual asupra jucătorilor.

Cel care face o asemenea afirmaţie este chiar translatorul său, Oguzhan Erdogmuş, cel care i-a fost alături lui Şumi la Kayserispor, Gaziantep FK şi Rizespor.

"Când Marius Şumudică a venit la Yeni Malatyaspor, eu nu am vorbit, din respect pentru comunitatea din Malatya. Mai mulţi oameni au intervenit.

Acum pot să vorbesc liber. Marius Şumudică a abuzat sexual şi verbal jucătorii. Dacă vreţi, pot să dovedesc", a spus Oguzhan Erdogmuş, potrivit Radyospor, citat de Hurryiet.

Şumudică o lasă pe gruparea din Malatya pe ultimul loc în campionatul din Turcia, cu doar 16 puncte acumulate în 24 de etape.

Marius Şumudică a reacţionat pe o platformă de socializare

”Tocmai am citit declaraţiile şocante făcute de o persoană care a făcut parte din personalul meu în trecut. Acuzaţiile sunt înfiorătoare şi complet false. Îi cer acelei persoane să înceteze imediat să-mi mai folosească numele în orice context. O să-mi las avocatul să se ocupe de această problemă”, s-a apărat antrenorul pe reţelele de socializare.

Afla mai multe despre: marius sumudicayeni malatyaspor 

viewscnt
Articole similare