Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Acuze fără precedent în Liga a 2-a. Antrenorul şi-a distrus jucătorii după meciul de azi: "Nişte blatişti ordinari!". Cum s-au schimbat cotele la pariuri

Acuze fără precedent în Liga a 2-a. Antrenorul şi-a distrus jucătorii după meciul de azi: "Nişte blatişti ordinari!". Cum s-au schimbat cotele la pariuri

Fotbal intern

Comentarii

Dacia Unirea Brăila a pierdut cu 1-4 partida jucată azi pe teren propriu cu Ştiinţa Miroslava, contând pentru etapa a 21-a din Liga a 2-a. La finalul partidei, antrenorul gazdelor, Alin Pânzaru, şi-a acuzat în mod direct jucătorii de aranjamente.

"Au fost jucători care au avut tot felul de preocupări, orice altceva decât fotbal. Au fost unii care au început să vândă meciurile, precum Roşu şi Iosofache. Au fost nişte ordinari blatişti, nenorociţi! Au vândut meciuri în draci!

Cei care au rămas nu s-au complăcut, dar au acceptat astfel de jucători lângă ei, care le-au cerut să joace la 1 pauză / 2 final. Din păcate, am aflat târziu şi jucătorii nu ne-au informat. O să jucăm cu sabia deasupra capului, dar trebuie să aducem caractere, nu blatişti ordinari.

S-au apucat de vândut meciuri, pentru că n-au avut bani. Lumea nu e proastă şi de aia îi înjură. Roşu a fost vânzătorul echipei, nu un golgheter! Probabil că merităm asta, din moment ce i-am acceptat aici", a declarat Pânzaru, conform Digi 24.

Dacia Unirea Brăila ocupă locul 19 în Liga a 2-a, cu 18 puncte. În acest sezon, brăilenii au înregistrat de 3 rezultate de tip  1 pauză/ 2 final sau 2 pauză / 1 final.

Interesant este că înaintea acestui meci, Brăila avea o cotă medie de 1.55 la victorie, iar Miroslava era creditată cu 4.75. În urmă cu 3 zile însă, gazdele aveau cota 2.70, în timp ce oaspeţii erau cotaţi cu 2.25. 

Afla mai multe despre: liga a 2-adacia unirea brailafotbalblat 

viewscnt
Articole similare