Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adevăratul motiv pentru care Rotaru l-a dat afară pe Petev! Ce a făcut greşit bulgarul la Universitatea Craiova

Adevăratul motiv pentru care Rotaru l-a dat afară pe Petev! Ce a făcut greşit bulgarul la Universitatea Craiova
Comentarii

Mihai Rotaru a decis să-l dea afară pe Ivaylo Petev de la Universitatea Craiova după înfrângerea suferită în derby-ul cu FCSB, scor 0-2.

Motivul pentru care Mihai Rotaru a renunţat la Petev după scurtul său mandat la Universitatea Craiova

Petev a început play-off-ul cu o serie de victorii importante care le-a reaprins speranţele la titlu oltenilor. Totuşi, meciul cu FCSB i-a prezentat realitatea lui Mihai Rotaru, iar omul de afaceri a luat decizia: l-a demis pe tehnicianul bulgar.

Emil Săndoi a vorbit despre această speţă, scoţând în evidenţă marea greşeală făcută de Petev. În opinia lui Săndoi, bulgarul nu a reuşut să se adapteze campionatului din România, el schimbând formula de start de la meci la meci, lucru care l-a scos din sărite pe Mihai Rotaru!

„Primul «11» a fost modificat de la o etapă la alta. Dacă luăm echipele din play-off, Universitatea Craiova a făcut cele mai multe schimbări. Eşti obligat să faci unele modificări, mai ai jucători suspendaţi, dar la Craiova nu au existat aceste situaţii.

Aici poate fi interpretat în două feluri: vrei să schimbi ca să surprinzi adversarul sau eşti nesigur pe ceea ce faci. Acesta e adevărul, Craiova a avut cele mai multe schimbări.

Petev a avut şi multe dificultăţi în a cunoaşte jucătorii, campionatul. OK, poate că reuşeşti să-i cunoşti pe jucători într-o săptămână, dar caracteristicile campionatului, nu! Nu a înţeles foarte bine campionatul”, a declarat Emil Săndoi, potrivit gsp.ro.

OFICIAL | Universitatea Craiova a anunţat plecarea lui Petev! Alţi 3 oameni au fost daţi afară de Rotaru: „Mulţumim!”

Universitatea Craiova a emis un comunicat prin care anunţă despărţirea oficială de antrenorul bulgar Ivaylo Petev.

Pe lângă plecarea lui Petev, oltenii au anunţat şi rezilierea contractului cu 3 oameni din staff-ul tehnic. Decizia vine la câteva zile distanţă de eşecul suferit pe Arena Naţională, scor 0-2, cu FCSB. În urma acestui rezultat, şansele oltenilor la titlu au scăzut dramatic.

„OFICIAL | Mulţumim, Ivaylo Petev!

Universitatea Craiova şi antrenorul Ivaylo Petev au hotărât astăzi, de comun acord, rezilierea contractului.  Kozlic Admir, Adi Adilovic şi Csaba Gabris au semnat, de asemenea, rezilierea contractelor.

Le mulţumim tuturor şi le dorim mult succes mai departe!”, se arată în comunicatul emis de Universitatea Craiova.

Afla mai multe despre: ivaylo petevuniversitatea craiovaemil sandoi 

viewscnt
Articole similare