Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adevărul despre contractele uriaşe ale străinilor transferaţi de Dinamo! "Aruncau în aer bugetul a cinci echipe din Liga 1". Sumele înaintate

Adevărul despre contractele uriaşe ale străinilor transferaţi de Dinamo! "Aruncau în aer bugetul a cinci echipe din Liga 1". Sumele înaintate

Dinamo București

Comentarii

Managerul sportiv al echipei Dinamo, Marius Nicolae, a vorbit despre situaţia grea pe care a "moştenit-o" clubul, după transferurile străinilor veniţi la începutul sezonului.

Marius Nicolae, despre salariile mari de la Dinamo: "Contracte de sute de mii de euro, zeci de mii de euro net"

Spaniolii ajunşi în conducerea lui Dinamo, la începutul sezonului, au adus fotbalişti străini, care au primit contracte uriaşe pentru nivelul Ligii 1. După plecarea acestora, conducerea a încercat să-i convingă să renunţe la pretenţiile financiare, întrucât nu şi-au primit salariile.

"Problema cea mai mare este la jucătorii care au plecat. Aici mă refer la cei spanioli. Erau contracte care aruncau în aer bugetul a cinci echipe din Liga 1. Contracte de sute de mii de euro, zeci de mii de euro net, fără să mai punem taxele, pe lună. Puţini au dat dovadă de înţelegere.

Cu Tomas, cu Mejia s-a ajuns la un acord, au dat dovadă de înţelegere, în rest sunt discuţii. Să sperăm că la la un moment dat vor înţelege că aici este Dinamo şi nu este vina nimănui că cineva a venit şi, din stilou, a semnat nişte contracte pe care nu şi le-a asumat, dar a făcut un rău foarte mare unui club. 

Dintre toţi, cu Cosmin Contra se va găsi înţelegere, cu siguranţă. Nu cred că problema o să fie la Comsin Contra. Contra iubeşte foarte mult Dinamo şi atunci înţelege situaţia din acest moment. La el e o dezamăgire foarte mare, pentru că a fost implicat în acest proiect şi a crezut foarte mult în acest spaniol", a declarat oficialul dinamovist pentru Look Sport Live. 

Afla mai multe despre: aleix garciadinamomarius nicolae 

viewscnt
Articole similare