Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adevărul despre situaţia lui Florin Andone la Brighton: "Asta i s-a spus!". Atacantul a jucat 39 de minute în 12 etape

Adevărul despre situaţia lui Florin Andone la Brighton: "Asta i s-a spus!". Atacantul a jucat 39 de minute în 12 etape

Stranieri

Comentarii

Transferul lui Florin Andone la Brighton&Hove Albion a fost considerată mutarea verii în ceea ce-i priveşte pe fotbaliştii români. Atacantul naţionalei nu a reuşit să impresioneze însă, iar după 12 etape a totalizat mai puţin de o repriză de joc efectiv.

În total, 39 de minute a bifat Florin Andone în cele 12 etape scurse până acum din Premier League. Debutul pentru Brighton şi l-a făcut abia în urmă cu două etape, în deplasarea de la Everton (scor 1-3). A primit atunci 12 minute din partea antrenorului Chris Hughton. A apărut din nou pe teren în finalul meciului cu Cardif, iar de această dată a avut la dispoziţia 27 de minute. Nici atunci nu a reuşit să impresioneze, iar Brighton a pierdut din nou.
 
La baza problemelor pe care le are Florin Andone la Brighton stă o mai veche accidentare. A dezvăluit-o bunul său prieten, Costel Pantilimon, pentru Telekom Sport. "A avut foarte multe probleme medicale, din momentul în care se vehicula plecarea lui din Spania. El juca cu dureri, avea dureri la pubis. Când a ajuns în Anglia, oamenii de acolo l-au sfătuit să aibă o intervenţie chirurgicală, iar de acolo, lucrurile s-au legat. Dar, când Florin o să fie fizic pus la punct, cred că o să facă o figură frumoasă şi în Premier League. E un băiat extraordinar, cu bun simţ, cu o istorie foarte umilă şi face parte dintre-o familie frumoasă. Mi-a făcut plăcere să-l am alături", a povestit Pantilimon pentru Telekom Sport.
 
Pantilimon şi Andone au fost coechipieri la Deportivo La Coruna în perioada septembrie 2017 - ianuarie 2018.

Afla mai multe despre: florin andonecostel pantilimonbrightonpremier league 

viewscnt
Articole similare