Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adevărul din spatele rupturii. De ce a renunţat Ianis Stoica la serviciile fraţilor Becali: "M-a sunat pe la 10 noaptea. N-a semnat cu Anamaria Prodan"

Adevărul din spatele rupturii. De ce a renunţat Ianis Stoica la serviciile fraţilor Becali: "M-a sunat pe la 10 noaptea. N-a semnat cu Anamaria Prodan"

FCSB

Comentarii

Deşi a început sezonul din postura de titular în atacul FCSB-ului, Ianis Stoica a dezamăgit în meciurile din actuala stagiune, iar acum fotbalistul de 19 ani este tot mai aproape de plecarea de la vicecampioana României.

Gigi Becali a primit o ofertă concretă pentru Ianis Stoica, în vară, din partea francezilor de la Grenoble, din liga secundă, însă a refuzat fără să stea pe gânduri. Cu evoluţii tot mai şterse, atacantul de 19 ani a intrat acum în dizgraţia patronului şi este tot mai aproape de o eventuală despărţire de FCSB.

De altfel, Ianis Stoica a rupt orice legătură cu familia Becali şi şi-a reziliat contractul şi cu firma de impresariat condusă de Ioan şi Victor Becali.

"Noi îi spunem unui jucător că atunci când semnează cu firma că nu e rezolvat din punct de vedere al carierei sportive. Noi doar îl promovăm şi îl propunem. Nu înseamnă că dacă a semnat e gata viaţa lui şi va pleca într-o lună.

Din ce ştiu eu, Ianis nu s-a întors la Anamaria Prodan. Din ce ştiu s-a dus la Liubliana Nedelcu. Eu am înţeles că a existat o ofertă din Franţa de vreo 200-300 de mii de euro şi de acolo ar fi vrut să plece. Ştiam că pretenţiile FCSB-ului sunt altele.

I-a cerut unui băiat din firmă pe la 10 noaptea să reziliem. I-am zis să vină a doua zi şi am încheiat. La revedere! Cu noi n-avea nicio clauză. Sunt amic cu tatăl lui, dar trebuie să recunosc că nu a avut evoluţii senzaţionale la FCSB" , a declarat Victor Becali la gsp.ro.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare