Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Mutu a agitat apele în Anglia. Declaraţia care a fost preluată de jurnaliştii englezi

Adi Mutu a agitat apele în Anglia. Declaraţia care a fost preluată de jurnaliştii englezigalerie foto

Special

Comentarii

Adi Mutu a stârnit controverse în Anglia cu o declaraţie făcută miercuri seară, la Telekom Sport. Fostul mare atacant român a declarat că are informaţii că relaţia dintre Ibrahimovic şi Mourinho s-a deteriorat.

”Nu îi port pică lui Mourinho... Mourinho nu a jucat niciodată la spectacol, numai la rezultat. Am informaţii că Ibra nu e lovit, s-a ”răcit” cu Mourinho”, a dezvăluit Adrian Mutu în studioul Telekom Sport, miercuri seară. Informaţia a fost imediat preluată de presa engleză.

Cei de la Mirror Football au publicat declaraţiile făcute de Adi Mutu şi le-au analizat. Englezii aduc aminte că Mourinho a încercat şi în trecut să acopere cu ”accidentări” problemele din vestiar. Ironia sorţii, Mutu s-a despărţit de Chelsea chiar după un asemenea caz. În 2004, când era la Chelsea, Mourinho a declarat că Mutu lipseşte din lot deoarece a venit accidentat de la naţionala României. În realitate, fostul mare atacant român fusese depistat pozitiv cu cocaină şi, ulterior, Chelsea i-a reziliat contractul.



Cât despre Ibrahimovic, suedezul a dispărut în ultima perioada din lotul lui Manchester United. Varianta oficială este că este accidentat. Dar Mutu susţine că n-ar avea probleme medicale, ci s-ar fi certat cu Mourinho. Declaraţiile lui Mutu au fost preluate şi de cunoscutul site de statistică squawka.com.

Adi Mutu şi Zlatan Ibrahimovic au rămas în relaţii foarte bune din perioada în care amândoi jucau la Juventus. Cei doi au fost chiar şi colegi de cameră.

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: adrian mutumanchester unitedibrahimovicmourinho 

viewscnt
Articole similare