Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Mutu, detalii despre accidentarea lui Alex Ioniţă! Ce obiectiv are echipa în pauza competiţională

Adi Mutu, detalii despre accidentarea lui Alex Ioniţă! Ce obiectiv are echipa în pauza competiţională

Rapid

Comentarii

Rapid a câşstigat meciul amical jucat duminică, cu FC Braşov, scor 1-0, iar la finalul meciului, Adi Mutu a oferit mai multe declaraţii.

Andrei Ciobanu a marcat unicul gol al meciului în minutul 16. 

Pe finalul meciului, Adi Mutu a avut emoţii, după ce Alex Ioniţă s-a accidentat şi a fost nevoie să fie înlocuit. La finalul meciului, antrenorul giuleştenilor a oferit mai multe declaraţii. 

Adrian Mutu a oferit detalii despre situaţia accidentaţilor de la Rapid, el a spus despre Alex Ioniţă că se simte bine. 

”A fost un test bun, dar cel mai important este că toţi jucătorii sunt valizi. Ioniţă nu are nimic, nu am vrut să riscăm nimic cu el.

Problema este că avem mulţi accidentaţi, 6-7, aşa că trebuie să-i recuperăm şi să începem bine după reluarea sezonului, chiar dacă nu mai avem multe meciuri de jucat în acest an”, a spus Mutu.

Mutu a vorbi şi despre prestaţia lui Andrei Ciobanu. De asemenea, el a spus şi ce obiectiv are Rapid în pauza competiţională. 

Ce obiectiv are echipa în pauza competiţională

”Ciobanu îşi intră uşor-uşor în formă, sper să capete încredere, mai ales că în ultimele meciuri s-a descurcat bine, am încredere în el. Ciobanu îşi intră uşor-uşor în formă, sper să capete încredere, mai ales că în ultimele meciuri s-a descurcat bine, am încredere în el”, a spus Adi Mutu, la finalul partidei. 

Afla mai multe despre: rapid-amicale-fc braşov 

viewscnt
Articole similare