Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Mutu, dorit de o nouă echipă, după ce FRF a decis să se bazeze pe Iordănescu! Cu cine poate semna ”briliantul”

Adi Mutu, dorit de o nouă echipă, după ce FRF a decis să se bazeze pe Iordănescu! Cu cine poate semna ”briliantul”

Fotbal

Comentarii

Adrian Mutu poate semna cu o nouă echipă, după ce Edi Iordănescu a fost alesul FRF pentru postul de selecţioner.

Fostul antrenor de la FC U Craiova 1948 ar fi lăsat orice ofertă în aşteptare pentru a prelua echipa naţională a României. Chiar dacă fostul jucător de la Chelsea a fost pe lista FRF, Răzvan Burleanu a decis să se bazeze pe fostul antrenor de la FCSB, Edi Iordănescu. 

Ocupanta locului 2 din Ungaria, Kisvarda, a fost echipa care l-a dorit pe Mutu, iar discuţiile dintre cele două părţi au fost confirmate chiar de fostul selecţioner de la tineret. Maghiarii au fost dispuşi să aştepte răspunsul lui Mutu, care trebuie dat cât mai curând. 

Totuşi, Mutu nu are doar o singură ofertă, iar un club din zona Golfului l-a ofertat recent, însă pretenţiile financiare pe care fostul decar al naţionalei le-a cerut, au stopat negocierile pentru moment, potrivit Sport.ro

Ce a declarat Mutu despre oferta celor de la Kisvarda

”O să ne întâlnim, mie mi-a transmis patronul că vrea să mă vadă. Îmi doresc, sincer, să antrenez o echipă mai puternică decât ce am antrenat până acum. Dacă aş avea o ofertă din România, m-aş mai gândi, pentru că sunt acasă şi e normal ca alegerile să fie legate şi de asta. Să vedem ce va fi”, a declarat Adrian Mutu.

Afla mai multe despre: adi mutu-ungaria-echipa naţională 

viewscnt
Articole similare