You are here:

Adi Mutu îl pune la zid pe Dorinel Munteanu, după ce ”Neamţul” şi-a bruscat un jucător: ”Dacă îi făcea asta lui Săpunaru, acum era spitalizat”

Adi Mutu îl pune la zid pe Dorinel Munteanu, după ce ”Neamţul” şi-a bruscat un jucător: ”Dacă îi făcea asta lui Săpunaru, acum era spitalizat”

Rapid

Comentarii

Adrian Mutu nu l-a menajat pe Dorinel Munteanu, după ce antrenorul Oţelului a avut o ieşire nervoasă ce l-a vizat pe jucătorul său, tânărul David Maftei (20 de ani).

În urmă cu două săptămâni, pe durata primei reprize a partidei Oţelul - Dinamo, Dorinel Munteanu l-a tras de tricou pe David Maftei (20 de ani), tânărul apărător dreapta al roş-alb-albaştrilor.

Gestul lui Dorinel Munteanu a fost condamnat de multe voci din fotbalul românesc, chiar şi de unii colegi pe care ”Neamţul” i-a avut în ”Generaţie de Aur”, precum Florin Prunea.

”Dacă îi făcea asta lui Săpunaru, acum era spitalizat”

Adrian Mutu a criticat atitudinea lui Dorinel Munteanu, susţinând că antrenorul Oţelului nu şi-ar fi permis să facă gestul respectiv cu un jucător mai experimentat, iar aici a vorbit ipotetic despre Cristi Săpunaru.

În opinia ”Briliantului”, căpitanul Rapidului se numără printre jucătorii ce ar fi reacţionat violent în cazul în care Dorinel le-ar fi aplicat tratamentul ”gustat” de David Maftei.

„E exagerat acolo. Am auzit ce a spus şi Dorinel. E un copil de 20 de ani. Strigându-l de trei ori şi neuitându-se la el, probabil în tensiunea meciului a avut reacţia asta. Dar nu e nimic grav. Se mai întâmplă. E fotbal, suntem bărbaţi. Nu ai timp să dezvolţi prea mult un subiect când eşti în timpul meciului. Problema lui Dorinel e ce face după ce se întâmplă şi se ia la trântă cu toată lumea.

(n.r. – dacă a avut vreun antrenor ca Dorinel) Nu am avut niciun astfel de antrenor să se comporte aşa. Un astfel de comportament merge cu copii de 20 de ani. Eu cred că ăsta e ambientul lui Dorinel, locul unde se simte bine şi poate face orice.

Eu cred că dacă îi făcea lucrul ăsta lui Săpunaru, acum probabil încă era spitalizat. Sau lui Ganea”, a declarat Adrian Mutu, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: rapidsuperligasăpunarudorinel munteanu 

viewscnt
Articole similare