Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Mutu, noul selecţioner? Ce spune conducerea lui CFR Cluj despre Dan Petrescu la naţională | EXCLUSIV

Adi Mutu, noul selecţioner? Ce spune conducerea lui CFR Cluj despre Dan Petrescu la naţională | EXCLUSIV
Comentarii

Contactat de Telekom Sport, Cristi Balaj, preşedintele CFR-ului, a reacţionat după victoria cu Jablonec (2-0, în Gruia) şi a vorbit din nou despre varianta Dan Petrescu selecţioner, în contextul în care s-a scris că Adrian Mutu e alesul FRF. Balaj consideră că Dan Petrescu ar fi trebuit să fie prima variantă.

Adi Mutu, noul selecţioner? Ce spune conducerea lui CFR Cluj despre Dan Petrescu la naţională | EXCLUSIV

După meciul câştigat de CFR cu 2-0 în faţa lui Jablonec, Cristi Balaj a vorbit la Telekom Sport despre partidă, dar şi despre situaţia lui Dan Petrescu, ofertat de FRF să fie selecţioner, în contextul în care s-a scris că Adrian Mutu este în cele din urmă ales şefilor de la Casa Fotbalului.

Miza financiară a contat în victoria CFR-ului cu Jablonec, campioana urmând să mai primească o sumă importantă de bani de la UEFA de pe urma punctelor obţinute în ultima etapă din Conference League. "A mai fost miza financiară, nu e de neglijat. Sunt drepturile lor, toţi jucătorii îşi vor primii banii. Lucrurile se vor rezolva. Avem o anumită povară financiară din cauza lotului numeros. E o situaţia de fapt pe care am găsit-o la club. Avem 9 jucători în afara listei, îi plătim, nu ne putem folosi de ei şi suma pe care o avem de plătit luna către aceşti jucători înseamnă... Ar fi fost salariile în avans dacă nu ar fi fost aceşti jucători.

Jucătorii au avut primă de joc, ca şi la celelalte meci. Au luptat pentru această primă, în rest sunt speculaţii. De spus se spun multe. Arătăm diferit faţă de cum am început această competiţie europeană", a spus Cristi Balaj, la Telekom Sport.

În ceea ce priveşte situaţia lui Dan Petrescu, Cristi Balaj a spus: "Am repetat de atâtea ori, am venit la CFR şi pentru că Dan Petrescu a insistat. Mi-a promis că vom fi împreună doi ani jumătate. Eu, dacă aş fi fost factor de decizie, Dan Petrescu aş fi fost prima opţiune. Are o clauză care nu e foarte mare. Aş fi vorbit cu el după ultima etapă din acest an", a mai spus Balaj.

Afla mai multe despre: cristi balajdan petrescuadi mutuselectioner 

viewscnt
Articole similare