You are here:

Adi Mutu nu l-a iertat pe Tachtsidis. Ce a spus despre prestaţia din meciul cu Dinamo

Adi Mutu nu l-a iertat pe Tachtsidis. Ce a spus despre prestaţia din meciul cu Dinamo

CFR Cluj

Comentarii

Adi Mutu a comentat despre partida dintre CFR Cluj cu Dinamo 3-2 şi despre fostul său elev, Tachtsidis.

Mutu, reacţie despre golul marcat de Tachtsidis 

Adrian Mutu a vorbit despre evoluţia lui Panagiotis Tachtsidis din meciul cu Dinamo, din prima etapă a Superligii, câştigat de ardeleni în prelungiri, cu un scor 3-2, chiar prin performanţa mijlocaşului elen.

„Linia a doua a CFR-ului nu arată foarte bine şi s-a văzut asta în prima repriză. Tachtsidis nu a făcut un meci grozav, dar a punctat când a trebuit,” a declarat Adi Mutu, conform Fanatik.

Următorul meci al celor de la CFR Cluj este cu Rapid în Giuleşti, formaţie care a fost antrenată de Adrian Mutu. Duelul va avea loc sâmbătă, 20 iulie, de la ora 21:30.

Ce a declarat Mutu despre fostul său jucător:

„Am vorbit cu Dan Petrescu zilele trecute şi i-am spus că m-am înţeles bine cu Tachtsidis în mandatul meu. După aceea au fost lucrurile pe care l-a spus. Atât l-a dus mintea, dar nu mai contează. El ca jucător are calitate şi este serios la antrenamente.

Dar ce îi trebuie lui este o constanţă şi o continuitate. Dacă reuşeşte aceste lucruri în sezonul acesta şi să aibă evoluţii, probabil şi CFR-ul va avea de câştigat. Dacă va fi discontinuu, aşa cum a fost el de-a lungul carierei, atunci vor fi probleme,” a adăugat Mutu.

Afla mai multe despre: adi mutucfr clujtachtsidis 

viewscnt
Articole similare