Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Mutu, prima ofertă primită după despărţirea de CFR Cluj! „Briliantul” cere un salariu uriaş pentru a accepta

Adi Mutu, prima ofertă primită după despărţirea de CFR Cluj! „Briliantul” cere un salariu uriaş pentru a accepta

Fotbal intern

Comentarii

Adrian Mutu ar putea prelua o echipă din Arabia Saudită după despărţirea cu scandal de la CFR Cluj.

Adi Mutu, dorit insistent de un club după plecarea de la CFR Cluj! Salariu uriaş cerut de antrenor

După plecarea de la CFR Cluj, Adi Mutu nu duce lipsă de oferte, unele dintre ele fiind chiar extrem de bănoase. Concret, fostul mare atacant este dorit acum de Al Qadisiya, formaţie din liga a doua din Arabia Saudită. Clubul este pe primul loc în eşalonul secund de la saudiţi şi va promova în prima ligă la finalul sezonului.

Totuşi, Adrian Mutu este un antrenor foarte scump, iar salariul cerut este unul uriaş. „Briliantul” vrea 1,5 milioane de euro salariu anual pentru a accepta oferta din Arabia Saudită, anunţă Fanatik.

După 28 de etape, Al Qadisiya e lider detaşat cu 59 de puncte, la 8 puncte distanţă de locul doi ocupat de Al-Kholood şi Al-Orobah. La echipa care îl doreşte pe Mutu a evoluat şi Mihai Bordeianu, astfel că tehnicianul are de unde să „culeagă” informaţii dacă va fi nevoie.

Adi Mutu, nemilos la adresa unui jucător de la CFR Cluj. "Briliantul" îi spulberă speranţele lui Varga: "Nu a dat un gol, iar tu vrei milioane pe el"

Otele nu a reuşit să marcheze pentru CFR Cluj de la începutul play-off-ului, fapt care l-a convins şi pe Gigi Becali să se reorienteze.

"Nu cred că FCSB îl vrea pe Otele, e prea scump. În plus, el nu a marcat un gol în play-off. Uitaţi-vă la Coman, apoi la Otele. Nu a dat un gol, iar tu vrei milioane pe el. Să îl dea acum cu 300.000, poate nu îi ia nici pe ăia. Nu ai cum să vinzi un jucător care nu face diferenţa în play-off.

Sunt sigur că Gigi nu îl vrea cu adevărat, face parte din strategia lui, aşa procedează el şi face foarte bine. FCSB ia campionatul fără un număr 9 clasic, dacă avea şi un atacant precum Compagno, care a marcat în jur de 20 de goluri atunci, cred că terminau la 30 de puncte avans", a spus Mutu.

Afla mai multe despre: adi mutuarabia sauditaofertacfr cluj 

viewscnt
Articole similare