Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Mutu şi-a găsit marcator, chiar înainte de marele derby cu FCSB: ”De asta l-am transferat!”

Adi Mutu şi-a găsit marcator, chiar înainte de marele derby cu FCSB: ”De asta l-am transferat!”

Rapid

Comentarii

FCSB o va întâlni pe Rapid în cel mai aşteptat duel al rundei a doua din Superligă, iar partida va putea fi urmărită în direct pe OrangeSport 1.

Mutu a oferit mai multe declaraţii la conferinţa de presă premergătoare partidei. El a scos în evidenţă faptul că Rapid se va putea baza doar pe 20 de jucători la meciul din Giuleşti contra FCSB-ului. 

Antrenorul Rapidului a spus că există posibilitatea ca în marele derby să debuteze atacantul Marko Dugandzic, care a fost prezentat oficial vineri la Rapid. 

De asemenea, Mutu a transmis şi un mesaj către conducerea Rapidului. Antrenorul consideră că giuleştenii mai au nevoie de transferuri, deoarece mai mulţi fotbalişti sunt indisponibili. 

”Despre importanţa meciului sunt foarte puţine de spus. Ştiţi foarte bine ce înseamnă acest meci pentru fanii noştri. Suntem conştienţi că va fi un meci foarte greu, dar suntem dornici de victorie.

Sper să fie un meci spectaculos, chiar dacă întâlnim o echipă valoroasă. Starea de spirit e una bună, chiar dacă am avut o săptămână mai dificilă. Am avut nişte pierderi importante după meciul cu CFR, dar, în acelaşi timp, am început să respir mai uşor după ce au venit şi cei doi jucători. 

Nu suntem în efectiv complet. Suntem 20 în momentul ăsta, chiar dacă avem şi mulţi tineri în lot. E un mix între jucători cu experienţă şi jucători forte tineri. E posibil să-l vedem (n.r - pe Marko Dugandzic). Cu siguranţă îl vom vedea şi mâine, d-asta l-am transferat. Eu cred că ar trebui să mai vină jucători. Campionatul este lung şi aţi văzut ce se poate întâmpla, ce ghinion am avut chiar de la primul meci.

FCSB e o echipă ofensivă, a dovedit-o de cele mai multe ori. Ne aşteptăm să ne atace, normal, sunt sigur că şi ei vor să câştige, dar suntem pregătiţi pentru dificultatea acestui meci. Mâine sper să demonstrăm suporterilor că suntem mai buni”, a spus Adrian Mutu.

Afla mai multe despre: rapid-fcsb-mutu 

viewscnt
Articole similare