Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Mutu trage un semnal de alarmă în privinţa arbitrajului: ”Eu nu sunt fricos, nu sunt genul acela de antrenor!”

Adi Mutu trage un semnal de alarmă în privinţa arbitrajului: ”Eu nu sunt fricos, nu sunt genul acela de antrenor!”

Superliga

Comentarii

FCU Craiova şi Farul Constanţa au remizat, scor 1-1, în etapa cu numărul 7 din Liga 1.

Adi Mutu, antrenorul echipei Craiova, a vorbit după meci despre remiza obţinută de elevii săi pe teren propriu şi a tras un semnal de alarmă în privinţa arbitrajului.

”A fost un meci frumos, a avut ritm. Jucătorii s-au luptat şi s-a jucat un fotbal deschis. Nu vreau să vorbesc iar de arbitraj, că nu vreau să par genul acela de antrenor.. Dar se dau prea uşor unele chestii. Mă refer la penalty.. Mi s-a părut foarte uşor dat.. nici nu ştiu dacă a fost! Ştiu că tot el a provocat şi la Mioveni. Ar fi trebuit să vină să vorbească, probabil se simte vinovat. În viaţa unui fotbalist există şi momente când faci greşeli.

Vreau să formez o echipă care joacă fotbal, care domină meciuri, de asta meciul în sine a fost spectaculos. Rezultatul a fost echitabil.

„Jocul nostru este solid şi arată bine!”

La Craiova se vrea performanţă. Nu cred că mă vedeţi pe mine un antrenor fricos. Presiunea există, aşa e pe toţi antrenorii. Suntem o echipă nou promovată, vedem în decembrie unde suntem şi după vorbim. Nu trebuie să ne grăbim. Jocul nostru este solid şi arată bine, părerea mea. Greşelile de arbitraj au schimbat multe. La Mioveni trebuia să fie egal.

Mă bucur că l-am văzut pe Gigi, mă bucură cuvinte pe care le-a spus. Îi urez baftă.

Nu am ce să spune de CFR, să o rezolve cum cred ei. Nu este primul episod de genul şi probabil nu va fi ultimul”, a mărturisit Adi Mutu.

Afla mai multe despre: u craiova 1948adi mutu 

viewscnt
Articole similare