Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Petre, mesaj direct pentru Gică Hagi, după ce a fost decisiv în victoria cu Universitatea Craiova! ”Îmi doresc şi eu să fiu titular!”

Adi Petre, mesaj direct pentru Gică Hagi, după ce a fost decisiv în victoria cu Universitatea Craiova! ”Îmi doresc şi eu să fiu titular!”

Farul Constanța

Comentarii

Farul Constanţa a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a XV-a a Ligii 1.

Adi Petre, marcatorul unicului gol al partidei, a fost introdus de Gică Hagi pe teren cu două minute înainte să înscrie. Jucătorul care nu s-a adaptat sezonul trecut la FCSB a dezvăluit la finalul partidei că ar dori să fie titular în echipa constănţenilor. Totuşi, el nu vrea să ardă etapele şi este convins că va fi pregătit atunci când va sosi momentul. 

”Îmi doresc şi eu să fiu titular!”

”Da, am marcat pe final. Sunt bucuros că am reuşit să câştigăm, mi-am ajutat echipa. Sperăm să vină şi alte victorii în următoarele meciuri. Mi-am făcut un obicei din chestia asta. Îmi fac treaba, asta este una dintre calităţile mele, cea de a ataca spaţiile, mingea, ştiu unde vine, o simt şi cred că mi-am făcut treaba astăzi şi sper să mi-o fac şi pe viitor.

Mă simt foarte bine. Probabil se vede în statisticile mele, în evoluţiile mele. Sunt liniştit, domnul Hagi îmi oferă ceea ce am nevoie şi cred că voi progresa şi mai mult în viitor. Nu ştiu, nu pot să spun. Depinde de mine, în primul rând, apoi de planurile tactice ale domnului Hagi. Nu trebuie decât să îmi fac treaba. Dacă joc 10 minute, 5 minute, intru tot timpul să marchez.

Îmi doresc şi eu să fiu titular, dar, când va veni momentul, sper să fiu pregătit şi să îmi fac treaba cât mai bine. Deocamdată sunt bucuros că am reuşit şi aşa, în ultimele minute, să aduc victoria. Echipa o simt foarte bine, chiar dacă am pierdut ultimul meci.

Am fost motivaţi şi, cum a spus şi domnul Reghecampf, chiar dacă nu am fost de acord noi ca echipă cu declaraţiile dânsului, i-am dovedit că nu asta a făcut diferenţa în meciul cu FCSB, ci pragmatismul şi eficienţa în faţa porţii”, a declarat Adi Petre, la finalul meciului.

Afla mai multe despre: farul constanţa-adi petre-universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare