Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Popa a debutat în tricoul Stelei. Care a fost motivul care l-a făcut să uite de rivalitatea cu FCSB: ”Se ştie asta!”

Adi Popa a debutat în tricoul Stelei. Care a fost motivul care l-a făcut să uite de rivalitatea cu FCSB: ”Se ştie asta!”

Steaua

Comentarii

FC Braşov a primit vizita Stelei, în a opta etapă a Ligii 2. oaspeţii au reuşit să se impună, scor 1-0, graţie golului marcat de Chipirliu.

Adi Popa şi-a făcut debutul în tricoul Stelei şi a vorbit despre rivalitatea cu FCSB, fosta echipă.

”Cred că de la promovarea cu Chiajna nu am mai jucat în Liga 2. La final sunt foarte bucuros pentru cele trei puncte. Jocul se uită, punctele rămân. E bine că am putut să îmi ajut echipa. Şi vreau să avansez şi să îmi ajut colegii din ce în ce mai bine. Orice jucător tânjeşte după atmosfera făcută de fanii Stelei. Ţine doar de noi să îi atragem pe suporteri la echipă.

Am încredere în colectivul acesta. Am ales că semnez cu Steaua pentru că aşa am considerat că este mai ok să rămân lângă familie. Am şi un bussines important, se ştie asta.. şi trebuie să rămân aproape. Dacă vin jucători ca mine sau asemnători vom face echipă puternică, eu am dat startul.

Am ales Steaua. Eu consider că suntem jucători pofesionişti, asta este viaţa, trebuie să privim spre famila noastră. Chiar dacă am jucat şi dincolo, asta nu mă impiedică să fiu profesionist.

Cât despre faptul că nu avem dreptul la promovare în Liga I, eu zic că oricum trebuie să dăm totul, nu ştim ce se întâmplă la final. În contractul meu am locul 1 sau 2. Chit că am dreptul să promovez sau nu eu vreau locul 1”, a declarat Adi Popa după meciul de azi din deplasare de la FC Braşov. 

VIDEO | FC Braşov - Steaua 0-1. Adi Popa a debutat, iar ”militarii” s-au impus la limită

Afla mai multe despre: csa steauafcsbadi popaad 

viewscnt
Articole similare