Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Popa şi Patriche, după Clinceni - Craiova 1-0: "Ne priesc meciurile cu ei. O victorie meritată!"

Adi Popa şi Patriche, după Clinceni - Craiova 1-0: "Ne priesc meciurile cu ei. O victorie meritată!"
Comentarii

Adi Popa şi Răzvan Patriche, fotbaliştii Clinceniului, au reacţionat la finalul victoriei obţinute de ilfoveni în faţa Craiovei, pe teren propriu, în faţa Craiovei.

Popa vorbit despre meci şi a spus că-şi felicită coechipierii pentru victoria contra Craiovei, deoarece oltenii formează o echipă bună din campionat, care a învins CFR Cluj şi FCSB în ultimele două etape. "Un meci foarte greu,  cu o echipa foarte buna, foarte echilibrata, ne bucram ca am mai sters din meciurile mai slabe pe care le-am facut pana acum. Era Raul liber in fata portii am vrut sa ii pasez, numai ca Marius a intervenit nefericit si a inscris in proprie poarta. Daca nu intervenea el mingea ajungea la raul si cu siguranţă ar fi marcat.

Am incercat sa fiu altruist, să-i pasez colegului care era mai bine plasat, dar nu am inteles unde a cerut minge. Am crezut ca o ataca si o cere in scurt, dar el s-a dus lung si din pacate n-am inscris si golul 2, dar la final raman cele 3 puncte", a spus Adi Popa.

Patriche, căpitanul Clinceniului, a spus că victoria e meritată în opinia sa: "Se pare ca ne priesc meciurile cu Craiova, am reusit si noi primele puncte in play-off, suntem multumiti, sper sa facem cat mai multe. O victorie, zic eu meritata, am muncit mult toti colegii au muncit si au dat viata pe teren", a spus Patriche.

Clinceni - U Craiova 1-0, în play-off-ul Ligii 1

Universitatea Craiova a fost învinsă, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, de echipa Academica Clinceni, într-un meci din etapa a cincea a play-off-ului Ligii I.

A marcat Marius Constantin ’54 (autogol).

Academica Clinceni: G. Ureche - Fl. Achim, Bilali (Gardoş ’65), Patriche, M. Dobrescu - Cebotaru, Cascini - Ad. Popa, R. Rusescu (Ventura ’88), A. Cordea – Chunchucov (Chandarov ‘90+3. Antrenor: Ilie Poenaru

Universitatea Craiova: Pigliacelli - Şt. Vlădoiu (Baiaram ’75), M. Constantin, Acka, N. Bancu - Ov. Bic, Nistor - I. Mitran (Căpăţână ‘6, Ofosu ‘60), Cicâldău (Fedele ’61), A. Ivan - I. Mamut (Tudorie ’46). Antrenor: Marinos Ouzounidis

Cartonaşe galbene: Cascini ’21, Cordea ‘83 / Nistor ‘87

ArbitrI: Iulian Călin - Vladimir Urzică, Bogdan Gheorghe - Horia Mladinovici

Observator: Victor Berbecaru

Ultima partidă a etapei, FCSB – CFR Cluj, va avea loc luni, de la ora 20.30.

Clasament: 1. CFR Cluj – 41 de puncte, 2. FCSB – 39, 3. Universitatea Craiova – 37, 4. Sepsi – 30, 5. FC Botoşani – 28, 6. Academica Clinceni – 25.

 

Afla mai multe despre: popapatricheclincenireactiiliga 1 

viewscnt
Articole similare