Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adidaşi pentru bărbaţi – cum să aveţi grijă de tălpile albe?

Adidaşi pentru bărbaţi – cum să aveţi grijă de tălpile albe?galerie foto

Diverse

Comentarii

Este foarte posibil ca fiecare bărbat să aibă cel puţin o pereche de pantofi sport albi în garderoba sa. Acest lucru se datorează faptului că acest tip de pantofi se remarcă prin originalitate, caracter şi se îmbină extrem de bine cu diverse stiluri. Cu toate acestea, există un lucru care poate provoca neplăceri: culoarea albă a pantofilor îşi pierde rapid strălucirea iniţială după doar câteva ieşiri. Este un aspect care afectează fiecare persoană, aşa că în continuare vei afla cele mai populare metode de a avea grijă de adidaşii albi.

Cum se îngrijesc adidaşii albi?

Înainte să te întrebi cum să ai grijă de perechea ta preferată de sneakersi bărbaţi, merită să te echipezi cu câteva obiecte necesare pentru curăţarea şi îngrijirea acestora:

⦁ O cârpă albă (de preferinţă bumbac), care va fi folosită pentru lustruirea pantofilor albi.

⦁ Pastă incoloră sau lichid de spălat vase.


⦁ Burete de bumbac care va fi folosit pentru curăţarea suprafeţei pantofilor.
⦁ Pentru a curăţa tălpile pantofilor albi se vor folosi pasta de dinţi (de preferinţă albă) şi o periuţă de dinţi. 

Una dintre cele mai populare şi riscante metode este spălarea adidaşilor în maşina de spălat. Mulţi bărbaţi îşi bagă pantofii sport în maşina de spălat, dar trebuie specificat că spălarea lor în maşina de spălat îi va deteriora. Doreşti să ai grijă de pantofi şi să nu-i distrugi, aşa că în acest caz, este recomandat să îi cureţi manual. Pentru această metodă de curăţare a pantofilor îngălbeniţi este ideal un lichid de spălat vase care, contrar aparenţelor, poate face minuni.

La urma urmei, atunci când încerci metode dovedite acasă, merită să îţi aminteşti despre precauţiile de bază, cum ar fi mănuşile de protecţie şi să citeşti recomandările producătorului. Înainte de a începe să cureţi adidaşii albi care s-au îngălbenit, merită să te asiguri şi să testezi preparatul pe o suprafaţă mică, invizibilă. După ce eşti sigur că funcţionează aşa cum trebuie, urmează instrucţiunile de mai jos:

⦁ Începe primul pas prin curăţarea pantofilor de murdărie şi îndepărtarea şireturilor.
⦁ Udă suprafaţa pantofilor cu o cantitate mică de apă. În acest caz, cel mai bine este să foloseşti pulverizatorul.
⦁ Într-un vas mic, amestecă lichidul cu apă.
⦁ Aplică lichidul pe periuţa de dinţi sau pe peria de vase şi freacă suprafaţa pantofilor printr-o mişcare circulară.
⦁ În această etapă, merită să ai un prosop de hârtie pregătit, astfel încât să poţi îndepărta spuma care va apărea în timpul curăţării.

Cum se curăţă tălpile albe ale adidaşilor de bărbaţi?

Cum se curăţă tălpile albe? Dacă incluzi adidaşii în ţinute smart casual şi vezi cămăşi pentru bărbaţi pe Answear pe care ţi le doreşti, ştii că nu le vei putea purta cu pantofii sport murdari.
Probabil că ţi-ai pus această întrebare de mai multe ori după ce ai venit de la o plimbare. Îndepărtarea murdăriei de pe tălpile albe este o adevărată provocare, deoarece pătrunde în locurile greu de curăţat. Probabil ai avut situaţii în care ai şters murdăria de pe talpă şi aceasta nu a dispărut. 
O talpă albă este o provocare, iar cea mai bună modalitate de a face faţă acestei provocări este să foloseşti un produs de curăţare profesional pentru tălpile adidaşilor, care va elimina eficient petele şi impurităţile.



Cu toate acestea, mulţi bărbaţi se întreabă cum să cureţe tălpile albe cu remedii casnice? Poţi folosi o soluţie de curăţare pe bază de clor pentru a curăţa talpa albă. Aplică o cantitate mică de lichid pe talpa albă şi apoi freacă murdăria şi zonele murdare cu o perie umedă. După un timp, nu va mai fi nicio urmă de murdărie. Totuşi, reţine că este vorba despre un agent de curăţare puternic, aşa că cel mai bine este să lipeşti partea superioară cu bandă adezivă pentru a o proteja de deteriorare. În cele din urmă, dacă pantofii albi cu tălpi murdare sunt fragili, foloseşte un amestec de apă şi săpun şi curăţă talpa cu o perie moale.

Verifică oferta magazinului Answear pentru a alege adidaşi cu talpă albă pentru bărbaţi de la branduri renumite, dar nu uita nici de doamnele din viaţa ta şi alege-le de pe https://answear.ro/k/femei/imbracaminte/costume-de-baie unul din costumele de baie pe placul lor.

Afla mai multe despre: answear 

viewscnt
Articole similare