Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Admiratoare din Premier League pentru un fotbalist al Barcelonei! Catalanii solicită 16 milioane de euro pentru transfer

Admiratoare din Premier League pentru un fotbalist al Barcelonei! Catalanii solicită 16 milioane de euro pentru transfer

FC Barcelona

Comentarii

Neto Murara (31 de ani), portarul Barcelonei, se află pe lista de transferuri a trei cluburi din Premier League.

Neto a jucat ultimul meci al său la FC Barcelona în partida contra lui Eibar (1-0), iar brazilianul va pleca de la club în vară, fiind deja pe lista de transferuri. Catalanii vor să se bazeze pe unul dintre portarii crescuţi în La Masia, Inaki Pena sau Arnau Tenas, iar de pe urma goalkeeperului sud-american vor scoate un profit bun având în vedere situaţia financiară grea.

Brazilianul mai are contract cu Barcelona până în 2023, dar şefii vor să-l vândă, iar acesta nu duce lipsă de oferte. West Ham, Everton şi Arsenal sunt interesate de transferul lui Neto Murara, goalkeeper adus de formaţia blaugrana în 2019 de la Valencia, la schimb cu Cilessen.

West Ham ar fi gata să achite 12 milioane de euro în schimbul lui Neto, scrie Mundo Deportivo, dar Barcelona vrea cel puţin 16. Everton şi Arsenal îl vor şi ele pe Neto, dar despre cele două nu este menţionat nimic în legătură cu preţul pe care sunt gata să-l plătească în schimbul său.

Neto a jucat 12 meciuri în acest sezon la FC Barcelona, iar în şase dintre ele nu a primit gol. Per total, acesta a strâns 17 apariţii.

Afla mai multe despre: netobarcelonaplecaretransferwest hamarsenaleverton 

viewscnt
Articole similare