Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Cojocaru, pus în dificultate la monitorul VAR până să vadă imaginile potrivite în FCSB - U Craiova 1948. "Nu, nu e bine" | VIDEO

Adrian Cojocaru, pus în dificultate la monitorul VAR până să vadă imaginile potrivite în FCSB - U Craiova 1948. "Nu, nu e bine" | VIDEO

FCSB

Comentarii

Centralul Adrian Cojocaru a fost nevoit să aştepte zeci de secunde în faţa monitorului VAR, pentru a vedea imaginile potrivite în FCSB - U Craiova 1948.

Ce a văzut Adrian Cojocaru la monitorul VAR în FCSB - U Craiova 1948

FCSB a deschis scorul imediat după pauză în meciul cu U Craiova 1948. Tamm a deschis scorul imediat după ce a fost introdus în repriza secundă. 

Avantajul echipei antrenate de Nicolae Dică a durat doar câteva minute, întrucât elevii lui Marius Croitoru au egalat prin Compagno, care a transformat un penalty. Totuşi, lovitura de pedeapsă a fost analizată cu ajutorul arbitrajului video. 

Iniţial, Adrian Cojocaru nu a văzut cum Duarte l-a călcat în careul Craiovei pe Dawa, care a picat pe gazon. Centralul a fost chemat de ceilalţi arbitri în faţa monitorului VAR, pentru a revizui decizia. 

Totuşi, odată ajuns în faţa monitorului, centralul n-a primit imaginile potrivite. 

Pe monitor, Adrian Cojocaru a văzut imagini pe repede înainte, care nu l-au ajutat, apoi o fază derulată înapoi, ca mai apoi să se vadă pe el în timp ce stă în faţa monitorului. 

"Nu, nu e bine", a spus, printre altele, comentatorul Orange Sport, Emil Grădinescu

În cele din urmă, după mai bine de un minut, arbitrul a primit imaginile cu atacul lui Duarte asupra lui Dawa şi a dictat penalty. 

Meciul a fost întrerupt minute bun până la decizia finală de arbitraj. 

În urmă cu aproximativ două săptămâni, FRF a recunoscut anumite probleme cu arbitrajul video, din cauza infrastructurii stadioanelor din România

Afla mai multe despre: var fcsb u craiova 1948var romania 

viewscnt
Articole similare