Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Cristea despre tenis, pasiunea sa după retragerea din fotbal. Şi-a cumpărat o rachetă de colecţie şi a obţinut semnătura lui Ilie Năstase

Adrian Cristea despre tenis, pasiunea sa după retragerea din fotbal. Şi-a cumpărat o rachetă de colecţie şi a obţinut semnătura lui Ilie Năstase

Tenis

Comentarii

Adrian Cristea şi-a dezvoltat o pasiune pentru un alt sport, după încheierea carierei sale de fotbalist. Fostul jucător al Iaşului a dezvăluit pasiunea sa pentru tenis.

"Prinţul" a vorbit despre una dintre activităţile sale preferate, aceea de a juca tenis, cât şi despre felul în care a reuşit să pună mâna pe o rachetă a legendarului Ilie Năstase.

Cristea a fost prezent la lansarea filmului Nasty, un film despre cariera şi viaţa legendarului tenismen Ilie Năstase, unul dintre cei mai mari sportivi din istoria sportului românesc.

Cristea şi-a prezentat racheta de colecţie, cumpărată de fostul dinamovist şi folosită de Ilie Năstase pe parcursul carierei sale, rachetă pe care a adus-o la lansarea filmului despre cariera tenismenului român.

"Un autograf pe husă şi pe rachetă, de la domnul Năstase. E racheta lui, o piesă foarte frumoasă. Am luat-o de la un târg. 500 de lei. E o piesă de colecţie. Sunt pasionat de tenis, joc aproape săptămânal. Ilie Năstase este o legendă.", a spus Adrian Cristea.

FOTO | Racheta semnată de Ilie Năstase

Afla mai multe despre: adrian cristeailie nastasetenisnasty 

viewscnt
Articole similare