Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Ilie, de partea lui Mirel Rădoi. Ce spune despre conflictul cu Andrei Ivan: ”A fost bun 5 minute şi acum nu mai joacă fotbal!”

Adrian Ilie, de partea lui Mirel Rădoi. Ce spune despre conflictul cu Andrei Ivan: ”A fost bun 5 minute şi acum nu mai joacă fotbal!”
Comentarii

Adrian Ilie şi-a exprimat opinia în legătură cu tensiunile dintre Mirel Rădoi şi jucătorii de la Universitatea Craiova.

Antrenorul Universităţii Craiova, Mirel Rădoi, a pus piciorul în prag la echipa olteană. Înaintea derby-ului cu Rapid Bucureşti, fostul selecţioner a anunţat că i-a exclus din lot pe Jovan Markovic, Ionuţ Vână, Sergiu Hanca şi Andrei Ivan, favoritul finanţatorului Mihai Rotaru, care a plătit 1.5 milioane de euro pentru a-l aduce de la Krasnodar. 

De altfel, Mirel Rădoi a spus exact care sunt motivele pentru care i-a îndepărtat din lot pe cei patru fotbalişti importanţi. 

Decizia în privinţa lui Andrei Ivan a venit la scurt timp după ce atacantul şi-a reînnoit contractul cu Universitatea Craiova pe încă cinci ani.

Fostul internaţional român Adrian Ilie este de partea lui Mirel Rădoi. El consideră că Andrei Ivan mai are un cuvânt de spus în fotbalul românesc. 

”A fost bun 5 minute şi acum nu mai joacă fotbal!”

”Nu e poveste, au fost multe meciuri pe care le-am urmărit şi îl ştiu pe Ivan. L-am şi urmărit pentru anumite transferuri afară. Simulează foarte mult, cred că din construcţia lui este aşa. Aş fi foarte dur să vorbesc despre aceşti jucători de la Craiova.

Le-ar trebui trei, patru jucători cu personalitate, să îşi asume totul într-un meci decisiv, cum a fost cu CFR. Au fost meciuri în care aceşti jucători nu şi-au asumat. Ivan, Nistor… Nu îmi dau seama cum ajung într-o situaţie ca Ivan să fie foarte bun într-un campionat şi anul ăsta nu există. A fost bun 5 minute şi acum nu mai joacă fotbal.

Este inconstant în cariera lui. Jucătorii care pleacă şi se întorc după un an de zile, îmi scapă lucrurile de sub control. Ori nu au personalitate ei, ori ca persoane nu sunt ei ok.

Nu poţi să te întorci după un an de zile că nu te-ai adaptat. Dacă nu te-ai adaptat, stai acasă. Unul singur pe acolo încearcă să facă şi el ceva, Rădoi. De fapt, doi. Rotaru şi cu Rădoi”, a spus Adrian Ilie, potrivit Fanatik.

  • 222 de meciuri, 54 de goluri şi 31 de pase decisive sunt cifrele lui Andrei Ivan la Universitatea Craiova. 

Afla mai multe despre: universitatea craiova-mirel rădoi-andrei ivan-adrian ilie 

viewscnt
Articole similare