Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Ilie scoate în evidenţă un stranier de la CFR Cluj: „L-aş lua la echipa naţională! E foarte inteligent”

Adrian Ilie scoate în evidenţă un stranier de la CFR Cluj: „L-aş lua la echipa naţională! E foarte inteligent”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a câştigat clar derby-ul cu rivala din oraş, scor 4-0, în etapa 21 din Superliga României.

Adrian Ilie scoate în evidenţă un fotbalist străin de la CFR Cluj: „L-aş lua la echipa naţională! E foarte inteligent”

Meciul a fost dominat clar de CFR, iar golurile au fost înscrise de Muhar, Bîrligea şi Otele. Nigerianul a reuşit o „dublă” şi l-a impresionat pe Adi Ilie. Fostul mare atacant al României consideră că Philip Otele este un jucător foarte inteligent care ar face mult bine echipei naţionale.

„Mie îmi place mult de Otele şi Bîrligea. Nu au fost constanţi mereu, dar mie îmi plac şi mi se par, după cei de la FCSB, cei mai buni atacanţi din campionat.

Au forţă, au viteză bună. Otele e un jucător interesant al campionatului nostru. Otele nu face nimic întâmplător, e un jucător inteligent. Eu l-aş pune în echipa naţională.

Am vorbit despre jucătorii care ne-au impresionat, iar el e unul dintre ei. Când ajunsesem la Valencia, eram pus să joc în stânga, nu mă regăseam deloc. Când s-a schimbat sistemul şi s-a jucat cu două vârfuri, am început să marchez”, a declarat Adrian Ilie, potrivit Fanatik.

Andrea Mandorlini a răbufnit după derby-ul CFR - U Cluj 4-0: „Aceste lucruri nu mi-au căzut deloc bine!”

„Am câştigat în această seară un meci important, meritat, pentru că am marcat şi puteam să marcăm mai multe goluri. A fost un răspuns bun din partea echipei mele.

Suntem bucuroşi că am reuşit să câştigăm ambele derby-uri (n.r. cu Universitatea Cluj) şi să marcăm 8 goluri. Ştiu că noi facem o treabă bună aici şi cred că meritam mai mult pentru ceea ce am arătat în ultimele partide.

Eu nu am vorbit cu patronul (n.r. Neluţu Varga), însă am auzit declaraţiile lui. Rămâne munca mea, cea de antrenor, eu sunt mulţumit.

Urmează vacanţa de Crăciun, vom merge acasă. Sunt mulţumit de ceea ce am realizat, dar nu sunt fericit că au fost discursuri care nu mi-au căzut bine”, a spus Andrea Mandorlini, la flash-interviu. 

Afla mai multe despre: adrian iliecfr clujphilip otele 

viewscnt
Articole similare