Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mazilu, transferat la Brighton! Sumă importantă primită de Farul lui Gică Hagi. Când va ajunge la formaţia din Premier League

Adrian Mazilu, transferat la Brighton! Sumă importantă primită de Farul lui Gică Hagi. Când va ajunge la formaţia din Premier League

Farul Constanța

Comentarii

Adrian Mazilu (17 ani) a semnat cu Brighton, formaţie din Premier League, anunţă celebrul Fabrizio Romano.

Adrian Mazilu a semnat cu Brighton

„Talentatul fotbalist român Adrian Mazilu a semnat cu Brighton!", a anunţat Fabrizio Romano.
 
În fotografia postată de celebrul jurnalist sportiv apar Gică Hagi, impresarul Fulco van Kooperen şi şeful departamentului de scouting de la Brighton, Sam Jewell.
 
Pentru transferul lui Adrian Mazilu, Farul va încasa 3 milioane de euro. Atacantul va ajunge la Brighton abia în ianuarie 2024, astfel că o poate ajuta pe Farul în preliminariile Champions League, acolo unde „marinarii” au debutat cu dreptul, după victoria, scor 1-0, cu Sheriff.

Adrian Mazilu, analizat după victoria cu Sheriff: „Dacă va juca la 20 de ani cum o face la 17, atunci va fi considerat mediocru” | EXCLUSIV

Adrian Mazilu (17 ani), unul dintre cei mai buni jucători de la Farul, a fost analizat după victoria cu Sheriff Tiraspol, scor 1-0, din debutul preliminariilor Champions League.

Bogdan Cosmescu a analizat în emisiunea de după meci prestaţia lui Adrian Mazilu. Deşi îl consideră un jucător extrem de talentat, comentatorul Orange Sport trage un semnal de alarmă în privinţa importanţei creşterii lui Mazilu. 

„Mazilu arată fantasti pentru 17 ani, problema este cât potenţial de creştere are. Dacă are potenţial, poate deveni unul dintre cei mai buni atacanţi din Europa. Dar dacă n-are şi rămâne la fel şi la 20 de ani, e un jucător modest.

Dacă el va juca la 20 de ani cum joacă la 17 ani, atunci va fi considerat un jucător modest, mediocru. E posibil să crească foarte mult şi sper din tot sufletul s-o facă, dar dacă rămâne la nivelul ăsta, e modest”, a declarat Bogdan Cosmescu la Orange Sport.

Afla mai multe despre: adrian mazilubrightonfarul 

viewscnt
Articole similare