Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mihalcea despre derby: ”Dinamo e în suferinţă. S-au întărit, dar să vedem ce joc pot etala după o pauză lungă” EXCLUSIV

Adrian Mihalcea despre derby: ”Dinamo e în suferinţă. S-au întărit, dar să vedem ce joc pot etala după o pauză lungă” EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Înainte de derby-ul FCSB-Dinamo, Adrian Mihalcea a acordat un interviu în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Antrenorul Unirii Slobozia a fost atacant în Ştefan cel Mare şi a trăit pe viu foarte multe derby-uri de acest nivel.

Mihalcea spune că fosta sa formaţie s-a întărit după ce i-a achiziţionat pe Gabi Torje, Cosmin Matei, Itu, Iliev sau Ivanovski, dar fostul mare atacant de la Dinamo aşteaptă să vadă cum se vor integra noile achiziţii şi cât de rapid o vor face:

”Pe hârtie s-au întărit, au adus jucători cu nume, dar aştept să vedem cum îşi etalează jocul după o pauză destul de lungă şi numai o săptămână cu echipa. Oricum, atmosfera va fi superbă în tribune. Te poate impulsiona în multe momente. Rămâne un derby şi se poate întâmpla orice” a mărturisit Adrian Mihalcea, în exclusivitate pentru Telekom Sport. 

Fostul atacant speră ca Dinamo să nu piardă jocul de pe Arena Naţională, dar s-a ferit să ofere un pronostic clar: ”Dinamo e în suferinţă. Are nevoie de puncte pentru a ieşit aşa ...sau pentru a încheia o perioadă nefastă. Steaua (n.r FCSB) e o echipă solidă şi joacă şi acasă. Mi-e greu să spun, dar îmi doresc ca Dinamo să nu piardă„ a mai declarat Adrian Mihalcea, pentru Telekom Sport. 

Partida FCSB - Dinamo se joacă duminică, pe Arena Naţională, de la ora 21:00. Meciul va fi transmis în direct de Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: adrian mihalceafcsbdinamo 

viewscnt
Articole similare