Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mihalcea, iritat la finalul partidei care o lasă pe Dinamo pe ultimul loc: "Ce înseamnă situaţie dezastruoasă? A fost un joc bun din partea noastră, se vede o schimbare"

Adrian Mihalcea, iritat la finalul partidei care o lasă pe Dinamo pe ultimul loc: "Ce înseamnă situaţie dezastruoasă? A fost un joc bun din partea noastră, se vede o schimbare"

Dinamo București

Comentarii

Antrenorul lui Dinamo, Adrian Mihalcea, nu pare alarmat de jocul echipei sale. Tehnicianul care a pierdut toate meciurile de la reluarea Ligii 1 susţine că vede un progres în cadrul lotului, deşi rezultatele nu sunt cele aşteptate.

VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-1 (Gheorghe 75)

Formaţia Dinamo a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a şasea a play-out-ului Ligii I. Totuşi, Adrian Mihalcea vede partea plină a paharului.

Antrenorul susţine că jocul făcut de fotbaliştii săi îi dă speranţe. De asemenea, a fost de părere că eliminarea lui Ioan Filip a fost decisivă: "A fost un joc bun din partea noastră, se vede o schimbare în jocul nostru. Din punctul meu de vedere băieţii au făcut o partidă bună, am avut noi o ocazie de a deschide scorul pe finalul prime reprize. Sunt dezamăgiţi, au muncit ca să nu piardă azi. E supărare, nu suntem într-o poziţie foarte bună şi avem nevoie de puncte cât mai curând". 

Din păcate acel moment cu cartonaşul roşu ne-a dat înapoi, am făcut pasul înapoi, ne-au obligat să facem pasul înapoi şi prin şutul acela au reuşit să câştige trei puncte.  Au muncit pentru a nu pierde azi, dar iau ce e bun, această atitudine, şi putem construi pe ea.

"Ce înseamnă situaţie dezastruoasă? Nu e lapte şi miere dintr-o dată. Azi, dacă am fi rămas în 11 oameni... Cred că am fi putut să câştigăm sau cel puţin nu pierdeam. Mergem la Constanţa şi facem ce credem noi ca să câştigăm", a declarat antrenorul lui Dinamo. 

"Câinii" au pierdut şi a treia partidă pe care au disputat-o în play-out, 0-1 cu FC Voluntari. În acest moment, Dinamo e pe locul 14 în play-out-ul Ligii 1, cu 17 puncte, dar cu o partidă în minus faţă de penultimul loc, Chindia Târgovişte (17 puncte) şi tot cu o partidă în minus faţă de locul 12, Hermannstadt (18 puncte). 

Afla mai multe despre: adrian mihalceadinamodinamo voluntari 

viewscnt
Articole similare