Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mihalcea, la finalul partidei Gloria Buzău - UTA Arad 0-0: ”Şansele rămân la fel!”

Adrian Mihalcea, la finalul partidei Gloria Buzău - UTA Arad 0-0: ”Şansele rămân la fel!”

Fotbal

Comentarii

Gloria Buzău a remizat cu UTA Arad, scor 0-0, duminică, în partida tur a barajului pentru menţinere/promovare în Superligă.

Returul este programat duminică, 4 iunie, de la ora 21:00, la Arad. Meciul va fi transmis ÎN DIRECT pe Orange Sport 1, dar şi în format LIVE VIDEO pe site-ul orangesport.ro.

Adrian Mihalcea, la finalul partidei cu UTA Arad: ”Aveam şanse reduse. Rămân la fel”

Antrenorul celor de la Gloria Buzău, Adrian Mihalcea, consideră că şansele echipei sale la promovare rămân destul de mici, iar pentru a reuşi un rezultat istoric la retur ar trebui ca jucătorii să se autodepăşească.

Tehnicianul este îngrijorat din pricina problemelor medicale. Rămâne de văzut câţi jucători va reuşi să recupereze până săptămâna viitoare, la partida din Arad.

A fost extrem de greu. E mult mai simplu pe bancă, aproape de echipă, dar este al treilea joc acasă în care sunt suspendat şi nu am pierdut. Important e că meciul următor voi fi lângă echipă.

Nu ştiu dacă contează, rolul antrenorului e să fie lângă echipă. Am comis o greşeală care nu are ce să caute pe un teren de fotbal şi am plătit şi financiar şi sportiv. Îmi asum, dar nu aş vrea să mă învinovăţesc că echipa nu a câştigat pentru că nu am fost pe bancă.

Şi înaintea acestui meci aveam şanse reduse. Şansele rămân la fel, principala favorită este UTA. Mergem să luptăm, să jucăm şi să ne ridicăm la valoarea Ligii 1. E altceva. După ce că eram puţini, am pierdut şi doi jucători.

Poate vom avea noroc şi atunci se poate întâmpla ceva, dar şansele mai mari sunt ale echipei din Liga 1. Ar fi trebuit să facem mai multe până acum. Acum suntem în faţa faptului împlinit şi vom merge la Arad să jucăm o finală.

Trebuie să ne organizăm la fel de bine, am stat foarte bine din punct de vedere defensiv, dar ar trebui ca cei care intră de pe bancă să îmi ofere acea prospeţime ca să ducă meciul până la final. Nu s-a întâmplat. Cei de pe bancă ar trebui să fie mai concentraţi şi, atunci când apelez la ei, să mă ajute.

Godwin are o ruptură musculară destul de gravă şi nu va face parte din lot. Încercăm să îi aducem la un nivel optim pe Angelov şi Gaitan. Dacă nu, ăştia suntem, ăştia am rămas, trebuie să ducem lupta până la sfârşit”, a declarat Adrian Mihalcea, la finalul partidei cu UTA Arad.

VIDEO: Rezumat Gloria Buzău - UTA Arad 0-0

Afla mai multe despre: gloria-utamihalcea 

viewscnt
Articole similare