Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Adrian Mihalcea şi-a găsit echipă după plecarea de la Chindia: "Bun venit în familia roş-albaştrilor"

OFICIAL | Adrian Mihalcea şi-a găsit echipă după plecarea de la Chindia: "Bun venit în familia roş-albaştrilor"

Fotbal intern

Comentarii

Adrian Mihalcea (46 de ani), fost antrenor la Slobozia, Dinamo sau Chindia, şi-a găsit o nouă echipă după plecarea de la Târgovişte.

UPDATE 19:13 - OFICIAL! Adrian Mihalcea este noul antrenor de la FC Buzău.

Printr-un comunicat oficial, FC Buzău a anunţat că Adrian Mihalcea este noul anternor al echipei, în locul lui Cristian Pustai.

"Bine ai venit, Adrian Mihalcea!Adrian Mihalcea este începând de astăzi, noul antrenor al formaţiei Gloria Buzău. Tehnicianul, în vârstă de 46 de ani, a condus deja primul antrenament, în această după-amiază. Mult succes şi rezultate cât mai bune împreună cu familia “roş-albastră”!"
, se arată într-un comunicat al FC Buzău.


Plecat de la Chindia în urmă cu puţină vreme şi înlocuit cu Toni Petrea, Adrian Mihalcea nu va sta mult timp fără echipă.

Adrian Mihalcea şi-a găsit echipă! Ce club l-a ales să vină şi să redreseze situaţia

Cristi Pustai a ajuns la o înţelegere cu şefii de la FC Buzău pentru rezilierea contractului şi, potrivit site-ului buzăul-sportiv.ro, Adrian Mihalcea este alesul clubului pentru înlocuirea "Profesorului". Potrivit sursei citate, urmează o şedinţă importantă la club care, mai mult ca sigur, se va lăsa cu plecarea lui Pustai.

Mihalcea, fostul antrenor al Chindiei, a fost contactat de conducerea de la FC Buzău şi i s-a propus postul din "Crâng". Site-ul buzăul-sportiv.ro scrie că, la FC Buzău, Adrian Mihalcea va face ”echipă” cu actualul ”principal” de la Metalul Buzău, Valentin Stan.

Cristi Pustai o lasă pe FC Buzău pe locul opt în Liga 2, cu 13 puncte, după opt meciuri, la doar două puncte distanţă de play-off.

Unirea Slobozia, ACS Berceni, Dunărea Călăraşi, UTA Arad, CS Mioveni, Dinamo şi Chindia sunt echipele din CV-ul de profesionist al lui Adrian Mihalcea.

Afla mai multe despre: adrian mihalceafc buzau 

viewscnt
Articole similare