Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mititelu a dezvăluit planul ascuns al lui Gigi Becali. Ce jucător ţinteşte de la FCU: ”Nu-i merge aşa cu mine!”

Adrian Mititelu a dezvăluit planul ascuns al lui Gigi Becali. Ce jucător ţinteşte de la FCU: ”Nu-i merge aşa cu mine!”

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (65 de ani), a declarat, recent, că îl place foarte mult pe Yassine Bahassa (31 de ani) de la FCU Craiova.

Cu toate acestea, omologul său de la FCU Craiova, Adrian Mititelu, crede că declaraţiile lui Gigi Becali au, de fapt, un alt scop.

Adrian Mititelu, mesaj pentru Gigi Becali: ”Ştiu eu ce vrea el în realitate”

Gigi Becali şi-ar dori să-l determine pe Adrian Mititelu să mai scadă pretenţiile financiare pe care le are în cazul lui Juan Bauza, principala sa ţintă din Oltenia.

Dacă îl declară pe Bahassa cel mai valoros de la FCU, Gigi Becali se aşteaptă ca Bauza să coste mai puţin decât francezul de origine marocană.

Cu toate acestea, Adrian Mititelu nu vrea să asculte nicio ofertă sub 4 milioane de euro pentru mijlocaşul său argentinian.

  • 700.000 de euro este cota de piaţă a lui Yassine Bahassa, conform transfermarkt.de.
  • 900.000 de euro este cota de piaţă a lui Juan Bauza, conform transfermarkt.de.

Bahassa nu poate pleca liber, are contract cu noi. Am văzut că e lăudat de patronul FCSB, dar ştiu eu ce vrea el în realitate.

Bate şaua… El îl vrea, de fapt, pe Bauza. Îmi face mie preţurile, dar nu merge aşa cu mine. Înţelegem şi noi fotbalul”, a declarat Adrian Mititelu, conform prosport.ro.

Gigi Becali: ”Pe Bahassa l-aş lua. Bauza se accidentează”

În urmă cu câteva zile, Gigi Becali declara că Yassine Bahassa este cel mai bun jucător de la FCU şi, dacă ar fi nevoit să cumpere un jucător de la clubul lui Mititelu, pe Bahassa l-ar lua.

Singurul jucător valoros de la Mititelu este Bahassa. Dacă mă pui să iau un jucător de la Mititelu, eu îl iau pe Bahassa, atât.

Bauza se accidentează, joacă când vrea el, e valoros, dar noi avem nevoie de luptători. Bahassa ăla, chiar dacă nu e aşa luptător, e mare driblangiu şi are viteză foarte mare. Şi Baeten. ăla, e ceva de el, dar nu e jucător valoros”, a spus Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Afla mai multe despre: gigi becaliadrian mititelubahassabauza 

viewscnt
Articole similare