Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mititelu a luat atitudine după ultimele zvonuri: ”Nu îl dau afară! Anul ăsta jucăm în play-off şi câştigăm Cupa României!”

Adrian Mititelu a luat atitudine după ultimele zvonuri: ”Nu îl dau afară! Anul ăsta jucăm în play-off şi câştigăm Cupa României!”

FC U Craiova

Comentarii

Adrian Mititelu este unul dintre cei mai ambiţioşi patroni din Liga 1, iar omul de afaceri are planuri mari cu FC U Craiova 1948.

FC U Craiova 1948 este una dintre echipele care trag la play-off în acest sezon. Adrian Mititelu a făcut multe transferuri şi a adus în această vară nume precum Gabi Iancu sau George Ganea. 

Mai mult decât atât, clubul oltean a dat o adevărată lovitură şi a reuşit să îl vândă pe Andrea Compagno la FCSB pentru 1,5 milioane de euro, bani pe care Adrian Mititelu doreşte să îi reinvestească la echipă. 

În vară, clubul din Bănie a reuşit să ajungă la o înţelegere cu Marius Croitoru, fostul antrenor de la FC Botoşani. Jocul celor de la FC U Craiova a fost vizibil schimbat cu noul antrenor şi a făcut câteva victime cotate bune în Superligă, cum ar fi CFR sau Rapid. 

Totuşi, echipa are probleme la finalizare şi nu reuşeşte să marcheze din ocazii clare pe care şi le creează pe parcursul unui meci. După ultimul eşec din deplasare, scor 0-1 cu FC Voluntari, în presă au apărut zvonuri că Adrian Mititelu doreşte să îl demită pe Croitoru. 

Totuşi, patronul oltenilor a reacţionat şi a negat acest lucru. El a anunţat care este obiectivul celor de la FC U Craiova 1948 în acest sezon. 

”Incetaţi cu dezinformările! Nu dă nimeni afară pe nimeni! Prioritatea noastră este meciul din cupă cu RIPENSIA şi cel din campionat cu MIOVENI! Anul acesta vom juca în PLAYOF şi vom câstiga CUPA ROMANIEI!”, a scris Adrian Mititelu, pe contul personal de Facebook. 

Afla mai multe despre: fc u craiova 1948-mititelu-croitoru 

viewscnt
Articole similare