Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mititelu a vorbit despre posibila fuziune dintre cele două echipe din Craiova: ”Am auzit şi eu înregistrarea!”

Adrian Mititelu a vorbit despre posibila fuziune dintre cele două echipe din Craiova: ”Am auzit şi eu înregistrarea!”

Fotbal

Comentarii

Adrian Mititelu a oferit prima reacţie după ce a fost făcută publică discuţia dintre Emil Pieleanu, team-managerul celor de la CS Universitatea Craiova, şi unul dintre liderii galeriei de la FCU Craiova 1948, Andrei Preda, alias ”Gogoaşă”.

Discuţia dintre Emil Pieleanu şi ”Gogoaşă” avea ca subiect o posibilă fuziune între FCU şi CSU, apoi patronul celor de la FCU, Adrian Mititelu să fie ”sărit din schemă”.

Adrian Mititelu nu vrea o fuziune

Adrian Mititelu a recunoscut că avea cunoştinţă de convorbirea dintre Pieleanu şi ”Gogoaşă”, însă nu are de gând să cedeze.

Omul de afaceri nu vrea să ia în calcul o fuziune cu echipa rivală din Craiova, chiar dacă există presiuni din mai multe părţi.

Am auzit şi eu înregistrarea, o ştiam de două zile. Ce să spun... D-ale lui „Gogoaşă”! Lui i s-a tăiat robinetul aici şi acum ar vrea să fie înfiinţat un alt club şi să se lipească acolo. Ideea cu fuziunea mi-a fost propusă şi mie, nu e nouă.

Au existat oameni care mi-au propus un astfel de plan, dar nu se pune problema să accept, nu se va întâmpla aşa ceva. Ei au impresia că dacă văd că „Gogoaşă” face asta mă simt presat şi renunţ, dar este exclus!

Noi nu pierdem suporterii, e posibil doar ca Peluza Sud să nu mai vină la meciuri organizată ca ultras, însă oamenii vor fi pe stadion. Nu vă miraţi prea tare de situaţie, de discuţii! Aşa e la Craiova, e ceva obişnuit”, a declarat Adrian Mititelu, conform gsp.ro.

Afla mai multe despre: adrian mititeluandrei predaemil pieleanu 

viewscnt
Articole similare