Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mititelu a vorbit despre posibila fuziune între FCU şi CSU. ”Asta este părerea mea!” | EXCLUSIV

Adrian Mititelu a vorbit despre posibila fuziune între FCU şi CSU. ”Asta este părerea mea!” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la FCU Craiova 1948, Adrian Mititelu, a vorbit deschis despre şansele pe care le are o fuziune între cele două echipe din Craiova angrenate din Superligă: FCU Craiova 1948 şi CS Universitatea Craiova.

Adrian Mititelu a declarat că sunt şanse foarte mici ca această fuziune să se realizeze curând, deoarece sunt foarte mari duşmănii între cele două tabere.

Ce spune Adrian Mititelu despre posibilitatea unei fuziuni între FCU şi CSU

Omul de afaceri nu exclude total această posibilitatea, însă este de părere că nu vor putea fi reglate prea curând conturile între persoanele aflate în anturajul celor două formaţii.

În următorii 5 ani, 10%, iar în următorii 20 de ani, 20%. Nu se poate, sunt tabere, duşmănii. Suntem mulţi din ambele tabere care ne urâm. Ce să zic? Părerea mea, este imposibil. Sunt două tabere la Craiova şi nu mai merge”, a declarat Adrian Mititelu la Orange Sport.

Adrian Mititelu a declarat că şi-ar fi dorit ca Universitatea Craiova să termine pe locul trei în Superligă, pentru ca juca contra lor barajul pentru Europa (preliminariile din Conference League) şi nu împotriva celor de la CFR Cluj.

Îi preferam pe ei (n.r. - pe cei de la Universitatea Craiova). Sincer, erau accesibili faţă de CFR, dar asta nu înseamnă că mă declar acum câştigător, dar din punct de vedere al jocului era mai bine pe Oblemenco. Cu ei am fi avut prima şansă, o şansă în plus faţă de CFR”, a completat Adrian Mititelu.

Fuziunea, uşor de realizat?

În urmă cu o săptămână, Adrian Mititelu afirma că o astfel de fuziune ar fi foarte uşor de realizat, legislativ, dacă nu ar exista această dispută infinită.

Sunt mulţi care doresc asta, foarte mulţi, dar nimeni nu spune public. Mă lasă pe mine să spun. Eu nu pot să spun prea multe, există propuneri, discuţii, dar lucruri generale. Ar fi bine să fie aşa, însă nu s-a trecut la o acţiune completă.

Eu nu mai am nicio problemă cu primarul Craiovei (n.r - Olguţa Vasilescu), chiar am discutat de câteva ori, evit subiectul fotbal.

E foarte uşor de realizat o fuziune, ambele cluburi sunt SA-uri (n.r. - societăţi pe acţiuni). Juridic, e foarte uşor de rezolvat. Ştiţi foarte bine disensiunile care sunt acolo, ruptura care pare ireparabilă”, a declarat Mititelu, pentru Sport Total FM.

Afla mai multe despre: adrian mititelufcu craiovacsu craiova 

viewscnt
Articole similare