You are here:

Adrian Mititelu anunţă cine îi ia locul pe banca tehnică lui Marius Croitoru: "Trebuie un restart la echipă"

Adrian Mititelu anunţă cine îi ia locul pe banca tehnică lui Marius Croitoru: "Trebuie un restart la echipă"

FCU Craiova

Comentarii

Adrian Mititelu vine cu declaraţii noi după despărţirea de Marius Croitoru.

Marius Croitoru şi FCU Craiova au reziliat pe cale amiabilă. Ambele părţi au cazut de comun acord să se despartă pentru binele clubului şi pentru un nou restart al echipei.

"Trebuie un restart la echipă pentru că lucrurile nu merg bine. Suntem departe de ceea ne-am propus când am început această colaborare. Am ajuns la concluzia că trebuie o schimbare. Chiar el a avut iniţiativa”, a declarat Adrian Mititelu, potrivit gsp.ro.

Noile variante pentru patronul clubului sunt nume cu care a mai colaborat, dar şi ceva noutăţi. Andrei Prepeliţă, Giovanni Costantino sau Claudiu Niculescu sunt printre favoriţii la preluarea postului de antrenor principal. Aşadar la Craiova se aşteaptă un şoc la echipă după începutul slab de campionat. Echipa antrenată de Marius Croitoru a acumulat 14 puncte în 10 etape şi se clasează pe locul 11 în Liga 2. 

„Sunt mai multe discuţii, dar e prematur să spun ceva. Sper să găsesc o soluţie cât mai repede pentru că e o situaţie dificilă. Trebuie să fim foarte atenţi, pentru că Liga 2 e una specială. Trebuie un antrenor potrivit pentru această competiţie."

Adrian Mititelu regretă despărţirea de fostul tehnician, dar echipa părea c[ nu mai poate evolua sub comanda antrenorului. Cu toate că Croitoru nu este la prima descălecare la Craiova, nici de această dată nu a reuşit să se impună şi să stabilizeze echipa pe termen lung.

„Nu s-a întâmplat nimic. A fost o despărţire amiabilă. Nu o spun din complezenţă. M-am despărţit cu regret de Marius, dar ambii am ajuns la concluzia că trebuie să facem o schimbare la echipă."

Cine este înlocuitorul lui Marius Croitoru

"Am discuţii, dar e prematur. Sper ca în una sau două zile să rezolv. Dacă nu, amânăm pentru săptămâna viitoare, iar Vali David va asigura interimatul. Dar eu sper să avem un nou antrenor chiar la următorul meci, cu Csikszereda (n.r- duminică, 27 octombrie). Îmi doresc să rezolv cât mai repede, până cel târziu joi”, a mai spus Adrian Mititelu.

 

 

Afla mai multe despre: adrian mititelumarius croitorufcu craiova 

viewscnt
Articole similare