You are here:

Adrian Mititelu, atac frontal la adresa lui Becali: „M-am simţit jignit! Nu mai am ce să vorbesc cu el”

Adrian Mititelu, atac frontal la adresa lui Becali: „M-am simţit jignit! Nu mai am ce să vorbesc cu el”

FCSB

Comentarii

Adrian Mititelu a avut cuvinte dure la adresa lui Gigi Becali, patronul de la FCSB.

Gigi Becali, atacat dur de Adrian Mititelu! De la ce a pornit totul

Patronul oltenilor a recunoscut că a primit o ofertă de la Becali pentru Baeten, dar suma a fost una ruşinoasă pentru pretenţiile sale. Concret, finanţatorul de la FCSB a vrut să-l transfere pe mijlocaşul de la FCU Craiova pentru 200.000 de euro.

Oferta a fost imediat respinsă de Mititelu, care spune că nu mai are ce să vorbească cu Becali, simţindu-se chiar jignit de suma înaintată.

„Pentru Bauza am primit o întrebare, am dat un răspuns şi acum vedem ce se va întâmpla. Pentru Baeten am primit o ofertă ruşinoasă din România, chiar dacă am retrogradat. FCSB a făcut propunere care mi s-a părut neserioasă. Nu am ajuns la discuţii şi nu o voi face, chiar dacă oferă cât am vrut eu.

Nu mai vorbesc cu «Ferguson» (n.r. – Gigi Becali), pentru că a spus o astfel de cifră. M-am simţit jignit. Nu cred că Baeten ar fi vrut el să meargă la FCSB. Sunt convins că aceşti jucători pot să facă faţă la o echipă care va câştiga campionatul.

200.000 de euro pentru Baeten…. Este unul dintre cei mai profesionişti jucători pe care i-am cunoscut. Are o capacitate de efort uriaşă. Face faza defensivă ca nimeni altul. Joacă pe 4-5 poziţii. E de picior stâng, dar loveşte bine şi cu dreptul. Este foarte serios la antrenament. În ultimul an nu a jucat grozav, pentru că a avut probleme de familie. Are 27 de ani şi poate fi foarte bun pentru campionatul românesc. A fost folosit şi fundaş stânga şi nu a jucat rău”, a explicat Mititelu, pentru ProSport.

Afla mai multe despre: gigi becaliadrian mititelufcsbfcu craiova 

viewscnt
Articole similare