Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mititelu, dispus să facă încă o afacere cu Gigi Becali. Jucătorul pe care vrea să îl dea la FCSB: ”Dacă face o ofertă, de ce să nu-l dau?”

Adrian Mititelu, dispus să facă încă o afacere cu Gigi Becali. Jucătorul pe care vrea să îl dea la FCSB: ”Dacă face o ofertă, de ce să nu-l dau?”

FC U Craiova

Comentarii

Adrian Mititelu a dezvăluit că ar putea să facă o nouă afacere cu Gigi Becali. Patronul oltenilor a dezvăluit ce jucător ar fi dispus să îl cedeze la echipa bucureşteană.

Adrian Mititelu a revenit în fotbal şi este dispus să facă bani, după ce şi-a investit o parte din avere în echipa FC U Craiova, pe care a reuşit să o readucă în Liga 1 şi chiar să rămână pe prima scenă a fotbalului românesc. 

În această vară, omul de afaceri oltean a dat un adevărat tun pe piaţa transferurilor. Andrea Compagno a fost vândut la FCSB pentru suma de 1,5 milioane de euro, iar Adrian Mititelu ar dori să mai facă afaceri cu Gigi Becali. 

Următorul fotbalist pe care Becali vrea să îl vândă este Yassine Bahassa. Jucătorul a impresionat cu tehnica pe care o are, iar patronul oltenilor spune că este dispus să îl cedeze, dacă Becali va face o ofertă. 

”Dacă face o ofertă, de ce să nu-l dau?”

”La fel de uimit sunt şi eu (n.r - de Bahassa). În raport cu alţi jucători are un contract destul de... Să nu zic modest, dar ia mult mai puţin în comparaţie cu alţi jucători. Nu am plătit o sumă de transfer, ci, dacă nu mă înşel, doar un salariu la semnătură şi un comision impresarului. E un jucător care nu spunea nimic.

El avea o publicitate bună, jucase în liga a doua din Franţa, dar nu mă aşteptam să fie atât de bun. Edi Zelgin (n.r - team manager FC U Craiova) este autorul faptei. El l-a adus şi pe fundaşul central, Duarte, dar şi pe Bahassa. La început a fost puţin carotat de unii şi de alţii, că, vezi Doamne, trebuia să luăm alţi jucători.

Dacă face o ofertă Gigi Becali, de ce să nu-l dau? Care e problema? Eu bag 3-4 milioane, m-am săturat şi eu. Eu nu mă compar financiar cu Becali sau Rotaru. Deci dacă face o ofertă, de ce să nu îl dau? Are Becali banii, n-aţi auzit ce a spus Dragomir? Că are un miliard şi jumătate!”, a spus Adrian Mititelu, potrivit sport.ro. 

Afla mai multe despre: fc u craiova-adrian mititelu-yassine bahassa 

viewscnt
Articole similare