You are here:

Adrian Mititelu, după ce nu s-a înţeles cu Ovidiu Burcă: ”Nu vrem antrenor-şef”

Adrian Mititelu, după ce nu s-a înţeles cu Ovidiu Burcă: ”Nu vrem antrenor-şef”

FCU Craiova

Comentarii

FCU Craiova este în căutarea unui antrenor după ce a intrerupt colaborarea cu Marius Croitoru.

Mititelu nu s-a înţeles cu Ovidiu Burcă

Adrian Mititelu este acum în căutarea unui nou antrenor care să ajute echipa să revină în Superliga României, iar pe lista patronului din Bănie s-a aflat Ovidiu Burcă. Negocierile însă s-au blocat după ce Mititelu nu a ajuns la un numitor comun cu Burcă.

  • Ovidiu Burcă le-a mai antrenat pe CSM Slatina şi Dinamo, unde în 56 de meciuri a reuşit 19 victorii, 15 remize şi 22 de înfrângeri. Burcă a reuşit să o promoveze pe formaţia din ”Ştefan cel Mare” în SuperLigă la finalul sezonului 2022/2023. 

”Am avut nişte discuţii. El are nişte solicitări care nu corespund politicii mele. Asta este. În rest, nu am nicio treabă cu Ovidiu, suntem în relaţii bune.

El şi-a dorit să antreneze la FCU, noi am agreat de a lucra cu el şi în momentul în care am început să schimbăm solicitările părţilor... Eu am trimis o propunere de contract, el mi-a trimis solicitări suplimentare pe care nu le agreăm. Şi aici s-a blocat chestia.

Am nume pe listă. Discutăm cu mai multe persoane. Mi-am dat seama că nu mai putem să facem nimic acum până luni, pentru că avem meciul în două zile. Suntem în faza de cercetare-documentare.

Noi nu vrem antrenor-şef la noi, care să ne conducă. Noi vrem să îl conducem pe el. Şi nu mă refer la Burcă, că am discutat cu mai mulţi”, a spus Adrian Mititelu, potrivit iamsport.ro.

Afla mai multe despre: ovidiu burcăadrian mititelufcu craiova 

viewscnt
Articole similare