You are here:

Adrian Mititelu, extenuat după ce s-a pus pe treabă să îi aducă pe olteni înapoi în Superligă: ”Am făcut prea multe sacrificii. Craiova e boală grea”

Adrian Mititelu, extenuat după ce s-a pus pe treabă să îi aducă pe olteni înapoi în Superligă: ”Am făcut prea multe sacrificii. Craiova e boală grea”

FCU Craiova

Comentarii

După 3 ani petrecuţi în Superliga, FCU Craiova a retrogradat la finalul sezonului.

Mesajul lui Adrian Mititelu: „E boală grea şi mai ales Craiova e boală grea”

FC U Craiova 1948 a retrogradat în Liga 2, însă Adrian Mititelu nu se gândeşte să renunţe la club. Ba mai mult, s-a pus pe treabă şi realizat, deja, primele transferuri. Patronul oltenilor însă a recunoscut că de multe ori se simte epuizat, presiunea de la Craiova fiind mare.

  • FC U Craiova a anunţat oficial transferul fundaşului central Nestorly Lumbu. Fotbalistul francez în vârstă de 26 de ani a îmbrăcat ultima oară tricoul celor de la CSM Alexandria, care a retrogradat în Liga a 3-a.

„Fiul meu a încercat să mă facă să renunţ, dar nu a reuşit. E boală grea şi mai ales Craiova e boală grea. Am făcut prea multe sacrificii şi au trecut prea mulţi ani…şi dintr-odată să te opreşti?!

Nu e vorba doar despre noi, ci de mii de oameni, chiar zeci de mii care au rămas alături de noi, chiar dacă la meciuri vin mai puţin. Mulţi au rămas alături de noi, mulţi care nu sunt din Craiova sau unii care nu sunt din ţară” a declarat Adrian Mititelu la ProSport Live.

Afla mai multe despre: fcu craiovamititelupromovare 

viewscnt
Articole similare