You are here:

Adrian Mititelu i-a decis viitorul lui Marius Croitoru, după startul slab de sezon. Patronul lui FCU Craiova a făcut anunţul pe Facebook

Adrian Mititelu i-a decis viitorul lui Marius Croitoru, după startul slab de sezon. Patronul lui FCU Craiova a făcut anunţul pe Facebook

FCU Craiova

Comentarii

FCU Craiova, una dintre marile favorite la promovarea în Superligă, are un început dezamăgitor de sezon în Liga 2.

După cinci etape de campionat, FCU Craiova 1948 are doar opt puncte şi este deja la şapte lungimi distanţă de Csikszereda, formaţie ce se află în fruntea clasamentului.

În urmă cu o săptămână, oltenii au fost eliminaţi din Cupa României de Unirea Alba Iulia, echipă ce se află în Liga 3, iar suporterii au început să-şi piardă încrederea în Marius Croitoru, antrenorul instalat în această vară pe banca lui FCU.

Marius Croitoru rămâne la FCU Craiova 1948! Adrian Mititelu a lămurit totul pe contul de Facebook

După ultimele zvonuri legate de o posibilă plecare a lui Croitoru, Adrian Mititelu a susţinut cu tărie că îi acordă în continuare credit antrenorului său.

”Precizare:

- Informaţiile(intoxicarile) apărute în media, în legătură cu asa zisa iminenta demitere a antrenorului principal Marius Croitoru sunt doar dezinformari caracteristice unui segment de presă, preocupat de invenţii şi răutăţi.

-Nu a existat şi nu există astfel de intenţie din partea clubului.

Mai mult, avem  încredere în munca depusa de antrenorul Croitoru şi suntem increzatori ca ne vom realiza obiectivul propus”, a notat Adrian Mititelu, pe contul personal de Facebook.

Afla mai multe despre: fcu craiovaliga 2adrian mititelumarius croitoru 

viewscnt
Articole similare