Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mititelu Jr. a comis-o din nou, deşi e suspendat! Ce a putut face „Prinţişorul Craiovei” la pauza meciului cu FC Voluntari

Adrian Mititelu Jr. a comis-o din nou, deşi e suspendat! Ce a putut face „Prinţişorul Craiovei” la pauza meciului cu FC Voluntari

FC U Craiova

Comentarii

Adrian Mititelu Jr. nu a ţinut cont de suspendarea avută şi a intrat în vestiar la pauza meciului dintre FCU Craiova şi FC Voluntari.

Adrian Mititelu Jr. a comis-o din nou, deşi e suspendat! Ce a putut face „Prinţişorul Craiovei” la pauza meciului cu FC Voluntari

„Prinţişorul Craiovei” este suspendat încă de la finalul anului trecut după un comportament nesportiv la adresa arbitrului Marian Barbu. Într-un duel dintre FCU Craiova şi UTA, fiul lui Adrian Mititelu a înjurat şi a scuipat arbitrul, iar Comisia de Disciplină din cadrul FRF l-a penalizat zdravăn.

Totuşi, iată că oficialul oltenilor nu a ţinut cont de sancţiune şi s-a infiltrat la vestiare în pauza meciului de Cupă, dorind să ţină un discurs motivaţional jucătorilor din Bănie.

Pentru ce a fost suspendat Adrian Mititelu Jr. 6 luni

Întrunită miercuri, 29 noiembrie 2023, Comisia de Disciplină din cadrul FRF a luat mai multe hotărâri. Cele mai dure vizează clubul FCU Craiova 1948 şi pe cei doi membri ai familiei Mititelu, care controlează echipa. 

În octombrie, Orange Sport anunţa că Adrian Mititelu a erupt la adresa arbitrului Marian Barbu, după FCU Craiova 1948 - UTA 2-3, în etapa 14 din Superliga. Fiul patronului s-a dus după el la vestiare, unde au urmat momente reprobabile. 

În raport, Marian Barbu scria, printre altele: "Adrian Mititelu junior m-a scuipat, m-a înjurat şi m-a ameninţat că n-o să ies viu vreodată din Craiova". 

LPF a anunţat decizia, după ce a judecat cazul. 

Decizia oficială a LPF: suspendări pentru Adrian Mititelu şi Adrian Mititelu junior

"FC U 1948 Craiova - vs. AFC UTA Arad - Incidente - În temeiul art.83.7 din RD se sancţionează clubul FCU 1948 Craiova cu penalitate sportivă de 10.000 lei.

În baza art.80 lit.c din RD coroborat cu art.58.4 lit.f. din ROAF si art.83.18 din RD, se sancţionează clubul FCU 1948 Craiova cu penalitate sportivă de 20.000 lei.

În temeiul art.45.1 din RD, clubul FCU 1948 Craiova, va executa sancţiunea pentru abaterea cea mai gravă prevazută de art.80.c din RD coroborat cu art.58.4.f. din ROAF şi art.83.18 din RD, respectiv penalitate sportivă de 20.000 lei.

În temeiul art.52.1.b din RD se sancţionează dl. Mititelu Adrian Jr. cu suspendare pentru 6 (şase) luni şi penalitate sportivă de 27.000 lei.

În baza art.55 din RD se sancţionează dl. Mititelu Adrian cu suspendare pentru 4 (patru) luni şi penalitate sportivă de 13.600 lei.

În baza art.65.c se sancţionează dl. Mititelu Adrian Jr. cu suspendare pentru 12 (doisprezece) jocuri şi penalitate sportivă de 7.900 lei.

În conformitate cu prevederile art.45.1 din RD dl. Mititelu Adrian Jr., va executa sancţiunea pentru abaterea cea mai gravă, prevazută de art.52.1.b din RD, respectiv suspendare pentru 6 (şase) luni şi penalitate sportivă de 27.000 lei", a transmis LPF. 

La începutul lunii noiembrie, Adrian Mititelu junior se apăra în faţa raportului întocmit de Marian Barbu. 

După 17 etape, FCU Craiova 1948 este pe locul 14 în Superliga, cu 18 puncte acumulate. 

Afla mai multe despre: fcu craiovaadrian mititelu jrcupa romaniei 

viewscnt
Articole similare