Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mititelu Jr. a vorbit despre incidentele de la Rapid - FC U Craiova 1948! ”Normal că s-au încins nervii!”

Adrian Mititelu Jr. a vorbit despre incidentele de la Rapid - FC U Craiova 1948! ”Normal că s-au încins nervii!”

FC U Craiova

Comentarii

Rapid a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, luni, în compania echipei FC U Craiova 1948, în etapa a XIV-a a Ligii I.

Oltenii puteau da lovitura pe final, când Moldovan a scos mingea de pe linia porţii, dar meciul de la Mioveni s-a terminat la egalitate. Au fost momente tensionate în a doua repriză a meciului dintre Rapid şi FC U Craiova 1948. O sticlă a fost aruncată din tribuna I, iar Cristian Săpunaru s-a certat cu mai multe persoane aflate în acea zonă.

Meciul de la Mioveni, de pe stadionul pe care Rapid îşi dispută, temporar, meciurile considerate acasă, s-a jucat fără spectatori, după ultimele restriciţii impuse, din cauza pandemiei. Doar oficialii celor două echipe se pot afla pe stadioanele din România. 

Tensiunea finalului de partidă şi-a spus cuvântul. După minutul 70, meciul a fost întrerupt de un scandal între rapidişti şi persoane aflate la tribuna I. O sticlă a fost aruncată din acea zonă a arenei, iar Cristian Săpunaru s-a dus direct în faţa persoanelor aflate la tribună, în timp ce Buşu a aruncat pe margine recipientul. Imediat, a început un conflict de la distanţă între părţi, în care mai multe înjurături au fost aruncate. Pe imaginile surprinse apare şi fiul patronului de la FC U Craiova 1948, Adrian Mititelu junior, care intervine.

La finalul partidei, Adrian Mititelu Jr. a vorbit despre conflictul din minutul 70 şi a mărturisit că nu a existat nicio intenţie de a începe un conflict cu jucătorii de la Rapid. 

 ”Normal că s-au încins nervii!”

”Exact cum ne-am propus, am plecat cu punct de la Rapid, deşi voiam să învingem astăzi. Rapid a avut ocazii numeroase şi mari, dar, pe finalul jocului, am echilibrat situaţia şi puteam să învingem dacă arbitrul nu ne scotea golul din poartă. Eu am văzut gol la Compagno şi, oricum, întotdeauna, când este ceva la limită, se judecă numai împotriva noastră. Una peste alta, plecăm cu punct, asta este important. Aşteptăm VAR-ul cu nerăbdare.

Normal că s-au încins nervii pentru că nu e normal. După 14 meciuri, să ai meci de meci sau la două meciuri greşeală împotriva ta. A fost gol la Compagno şi arbitrul a judecat tot timpul cum s-a întâmplat şi în trecut, adică invers.

S-a aruncat o sticlă de apă din zona noastră, însă nu în cei de la Rapid. S-a aruncat din frustrare, către arbitru. Nu am avut nicio problemă cu cei de la Rapid, nicio secundă. Nu s-a pus problema să creăm un conflict.

Cei de la Rapid sunt mai liniştiţi, au 23 de puncte. Noi suntem la ananghie. Trebuie să părăsim zona periculoasă a clasamentului şi să o învingem pe Sepsi.

Din minutul 60, am arătat o altă faţă. Nu ştiu ce s-a întâmplat cu noi în prima repriză. Puteam să dăm lovitura pe final, dar ăsta este fotbalul, nu am putut să înscriem.

Degeaba, nu te bagă nimeni în seamă. Este ca în justiţia din România. Judecătorii îţi dau o sentinţă şi ’la revedere’. M-am bucurat 5 secunde la golul lui Compagno. Nu înţeleg cum a zis că nu a fost gol. În fine, cred că tuşierul a fost de vină, trebuia să intervină. Dacă ne uităm la ultimele 14 meciuri, la ce decizii s-au luat împotriva noastră, probabil că aveam câteva puncte în plus.

Dacă învingem pe Sepsi aşa cum ar trebui, pentru că suntem cot la cot pentru evitarea retrogradării, am face 7 puncte în aceste 3 meciuri înainte de pauză. Se vede o schimbare de atitudine cu Flavius Stoican, dar trebuie să vină şi rezultatele pentru că altfel, degeaba, rămânem cu atitudinea”, a declarat Adrian Mititelu Jr.

Afla mai multe despre: fc u craiova 1948-mititelu jr. - liga 1-rapid 

viewscnt
Articole similare