Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mititelu junior a anunţat două transferuri la FC U Craiova! Un jucător a fost trimis la echipa secundă: "Sunt motive disciplinare"

Adrian Mititelu junior a anunţat două transferuri la FC U Craiova! Un jucător a fost trimis la echipa secundă: "Sunt motive disciplinare"

FC U Craiova

Comentarii

Continuă transferurile la FC U Craiova. Adrian Mititelu junior a anunţat că sub comanda lui Adrian Mutu ajung doi jucători din Ţările de Jos.

FC U Craiova transferă din nou

”Duminică ajunge Van Dorman şi luni sau marţi va ajunge şi atacantul din Olanda”, a declarat Adrian Mititelu junior, care a anunţat, de asemenea, că Robert Răducanu a fost pedepsit. Fotbalistul ar fi înjurat mai mulţi suporteri olteni la meciul cu Dinamo: ”Robert Răducanu nu se mai antrenează cu echipa după meciul cu Dinamo, sunt motive disciplinare, e la echipa a doua. Răducanu e un subiect închis pentru noi, antrenorul a decis împreună cu conducerea”.

U Craiova 1948 a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Academica Clinceni, într-un meci din etapa a patra a Ligii 1.

”E o victorie meritată, putea fi scorul mult mai mare. Am avut posesie peste 60%, ocazii de poartă. Mă bucur că am învins, e o victorie de moral. Au fost foarte mari emoţii, am primit iar gol, dar acum şansa a fost de partea noastră.

Craiova joacă fotbal, cred că nu sunt singurul care vede că atacăm încontinuu, am atacat şi la 2-0, şi la 2-1, mă bucură jocul echipei şi îmi dă speranţe pentru viitor.

Echipa e foarte ofensivă, asta a fost ideea de la început, să arătăm fotbal. Chiar dacă se mai întâmplă accidente de genul Voluntari, când am luat două goluri incredibile, trebuie să trecem peste el. Echipa are nevoie şi de egaluri, şi de înfrângeri pentru a putea creşte şi a juca cât mai bine. 

Nu mă aşteptam să joace atât de bine echipa, nu avem o concurenţă cu Universitatea Craiova, vrem doar să terminăm cât mai sus în clasament. E devreme să vorbim despre play-off, să batem şi etapa viitoare şi apoi vom vorbi”, a mai spus fiul patronului. 

 

Afla mai multe despre: adrian mititelu junioradrian mutufc u craiova 

viewscnt
Articole similare