Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mititelu nu merge la meciul cu Hermannstadt: ”Nu rezist!” Şi-a ales prima adversară din play-off | EXCLUSIV

Adrian Mititelu nu merge la meciul cu Hermannstadt: ”Nu rezist!” Şi-a ales prima adversară din play-off | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

A revenit speranţa pe ”strada” lui Adrian Mititelu, după ce Comisia de Recurs a FRF a decis ca partida cu Sepsi-U Craiova 1948 să se rejoace, joi, 16 martie, iar rezultatul de 3-0 de la ”masa verde”, în favoarea covăsnenilor, să fie anulat.

Decizia a determinat reconfigurarea clasamentului din Superligă, iar în acest moment U Craiova 1948 se află pe loc de play-off - locul 6, cu 40 de puncte, în timp ce Sepsi a cobort sub olteni, pe locul 7, cu 39 de puncte.

Adrian Mititelu, cu două televizoare în faţă, în weekend

Patronul celor de la U Craiova 1948 a declarat că nu va merge pe stadion, la ultimul meci din sezonul regulat, contra celor de la Hermannstadt, din deplasare, deoarece vrea să stea cu ochii şi pe partida dintre Sepsi şi FCSB, care ar putea să-i aducă încă de pe acum calificarea în play-off. Sau un avantaj major înaintea partidei decisive pentru play-off, de joi, 16 martie.

  • Partidele FC Hermannstadt - U Craiova 1948 şi FCSB - Sepsi se vor disputa duminică, 12 martie, de la aceeaşi oră - 21:00. 

Dacă se va califica în play-off, Adrian Mititelu şi-ar dori ca Farul să câştige sezonul regulat, pentru a juca la Ovidiu în prima rundă. 

Astea le spuneam la toţi. Se bucură de parcă am fi intrat în play-off. Le-am spus: `Bă, fraţilor, staţi că n-am intrat în play-off. Presiunea este pe noi`.

Da, rămânem în Ardeal. Două zile la Sibiu şi două zile la Braşov. Şi sper să plecăm la Constanţa, dup-aia. (Tudor Samuilă: Sau poate la Cluj) Eu aş vrea la Constanţa, e mai frumos. Mă duc să văd marea. (Tudor Samuilă: Adică vreţi să termine Farul pe primul loc) Înţelegi dumneavoastră cum vreţi.

Meciul nostru de la Sibiu este la fel de greu precum meciul lui Sepsi cu FCSB. Da, o să am două televizoare în faţă. Nu mă duc la meci (n.r. - cu Hermannstadt). Nu rezist, e prea mare emoţia. Trebuie să văd ambele meciuri”, a declarat Adrian Mititelu, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: adrian mititelu 

viewscnt
Articole similare