Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mititelu râde de Marius Croitoru după ce FC U Craiova s-a impus în faţa lui FC Argeş: ”Nu mai poţi să faci tiki-taka contra noastră! Era puţin supărat!”

Adrian Mititelu râde de Marius Croitoru după ce FC U Craiova s-a impus în faţa lui FC Argeş: ”Nu mai poţi să faci tiki-taka contra noastră! Era puţin supărat!”

FC U Craiova

Comentarii

Adrian Mititelu a dezvăluit că s-a revăzut cu Marius Croitoru după ultimul meci al oltenilor din Superligă.

FC Universitatea Craiova 1948 a învins, luni, cu scorul de 1-0, echipa FC Argeş, în etapa a XX-a din Superliga. Unicul gol al meciului a fost marcat de Chiţu, în minutul 62.

Croitoru a fost antrenor la echipa lui Mititelu în debutul sezonului. Echipa a părut că merge bine şi chiar avea şanse să intre în play-off. 

Totuşi, lucrurile s-au stricat, iar echipa a intrat în criză de rezultate. Adrian Mititelu a fost nevoit să îl dea afară pe Croitoru şi să îl readucă pe Nicolo Napoli, care a redresat echipa. 

După meciul cu FC Argeş, Mititelu a recunoscut că s-a revăzut cu Marius Croitoru şi că între cei doi nu există nicio problemă. 

”Nu mai poţi să faci tiki-taka contra noastră! Era puţin supărat!”

”Am vorbit cu Marius, nu e nicio problemă. I-am explicat că azi am fost mai buni decât ei şi nu mai poţi să faci tiki-taka contra noastră. Era puţin supărat de înfrângere, nu prea îi ardea de discuţii. 

Nu ne gândeam la meciul de la Piteşti când am câştigat cu 2-0, nu bănuiam niciunul dintre noi că la meciul următor o să fim adversari. Asta e viaţa. Îmi pare rău că nu a reuşit, el şi-a dorit. E foarte greu să antrenezi Craiova”, a spus Adrian Mititelu.

Afla mai multe despre: fc u craiova-mariu croitoru-adrian mititelu 

viewscnt
Articole similare