You are here:

Adrian Mititelu s-a bucurat pentru reuşita lui Baeten: ”Am visat că dă gol!”

Adrian Mititelu s-a bucurat pentru reuşita lui Baeten: ”Am visat că dă gol!”

FCSB

Comentarii

Formaţia FCSB s-a calificat, miercuri seară, în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, trecând în turul doi preliminar de Maccabi Tel Aviv. În tur, la Bucureşti, scorul a fost 1-1. Returul de la Budapesta a fost câştigat cu 1-0 de bucureşteni datorită unui gol marcat în minutul 90.

Mititelu, despre golul marcar de Baeten

FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al UEFA Champions League după ce a învins-o pe Maccabi Tel Aviv, scor 0-1, în returul de miercuri seară, de la Budapesta.

William Baeten (27 de ani) a fost autorul golului, din  minutul 90, care a finalizat elegant din assistul lui Daniel Popa (29 de ani).

Adrian Mititelu, patronul celor de la FC U Craiova, fosta echipă a lui Baeten, a dezvăluit că a visat că fostul său jucător va marca!

„Aseară am visat că dă gol Baeten. Vă dau cuvântul meu de onoare, poate nu mă credeţi. Am visat că a dat gol. Bine, era în tricoul FCU, dar când m-am trezit am fost convins că va marca pentru FCSB. Am văzut faza şi m-am bucurat tare mult pentru el. E un băiat care a trecut printr-o perioadă grea, mai ales mental.

Acest gol vine şi pentru cei care îl criticau şi care nu credeau în el. Sunt convins că va creşte de la meci la meci şi va juca din ce în ce mai bine. Nu am nicio clauză să iau bani dacă se califică FCSB în grupele cupelor europene, să nu creadă cineva că îl laud d-asta”, a declarat Adrian Mititelu, pentru ProSport.

Au evoluat următoarele echipe:

  • Maccabi Tel Aviv: Mishpati- Nachmias (Baltaxa ’71), Shlomo, Asante, Davidzada – Do. Peretz, Van Overeem, Kanichowsky – Biton (Jehezkel ’46), Zahavi (Malede ’77), Addo. Antrenor: Zarko Lazetic
  • FCSB: Târnovanu – V. Creţu, Dawa, Ngezana, Radunovic – Şut, Lixandru – Ştefănescu (L. Phelipe ’46), Olaru (Alhassan ’63), Băluţă (Baeten ’46) – Miculescu (D. Popa ’75). Antrenor: Elias Charalambous

Meciul a fost arbitrat de francezul Jeremie Pignard.

Afla mai multe despre: william baetenfcsbchampions league 

viewscnt
Articole similare